محمدرضا مروارید در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تقدیم بیش از سه هزار شهید در دوران دفاع مقدس توسط مردمان این دیار اظهار داشت: فرهنگ ایثارگری و تقدیم شهید و ایثارگر در کمتر خانواده ایلامی است که وجود نداشته باشد و ایلامیان با فرهنگ سرخ شهادت انس و نزدیکی بسیاری دارند.
وی ادامه داد: حدود ۲۹ سال از جنگ هشت ساله رژیم بعث عراق بر علیه ایران اسلامی می گذرد و کماکان این روحیه ایثارگری در میان مردمان این استان مشاهده می شود.
استاندار ایلام تاکید کرد: با وجود آنکه تلاش شده نقش ایلام در این دوران به مردم سایر استان ها و نسل های جدید معرفی شود ولی باید اذعان کرد تاکنون نتوانسته ایم آنطور که باید این وظیفه خطیر را انجام دهیم.
مروارید گفت: اگر از زبان هنر برای انتقال این فرهنگ بهره بگیریم، بدون شک شاهد تاثیرگذاری بیشتر آن با توجه به جوان بودن جمعیت کشور خواهیم بود.
وی با تجلیل از هنرمندان استان که در زمینه انتقال فرهنگ انقلاب و دفاع مقدس گام می بردارند بر لزوم حمایت مادی و معنوی از این افراد تاکید کرد.
مروارید اضافه کرد: استان ایلام دارای هنرمندان فاخر و برجسته ای است و روز به روز شاهد درخشش آنها در مجامع هنری ملی و بین المللی هستیم، گام های خوبی در حوزه های هنری مختلف برداشته شده ولی باید تلاش کنیم تا استان ایلام را به عنوان مرکز هنر و انقلاب اسلامی به سراسر کشور و حتی دنیا معرفی کنیم.
نظر شما