پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۵:۳۷

نماینده ولی فقیه در لرستان:

تحقق جامعه اسلامی درگرو اجرای احکام است/نقش زکات درشکوفایی اقتصاد

تحقق جامعه اسلامی درگرو اجرای احکام است/نقش زکات درشکوفایی اقتصاد

خرم آباد - نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد گفت: تحقق جامعه اسلامی درگرو اجرای احکام است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید احمد میرعمادی ظهر یکشنبه در جلسه شورای زکات لرستان در سخنانی با بیان اینکه این جلسه برای ایجاد هماهنگی و هم افزایی در این حوزه است ظهار داشت: این امر برای این بوده که زکات را در جایگاه واقعی خودش در استان قرار دهیم.

تحقق جامعه اسلامی در گرو اجرای احکام است

وی با بیان اینکه بر ضرورت جمع آوری، مصرف، توزیع و بهره برداری درست زکات در استان تاکید کرد و عنوان داشت: زکات دومین رکن اسلام است و در قرآن و احادیث نیز به این موضوع اشاره شده است.

نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد با بیان اینکه در قرآن کریم کلمه زکات ۳۲ مرتبه ذکر شده که در ۳۲ مورد آن همراه با قرآن آمده است گفت: زکات از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است.

آیت الله میرعمادی با تاکید بر اینکه زکات فریضه ای همپای با نماز است گفت: هدف زکات اصلاح ارتباط انسان با خدا و همچنین مردم است.

وی با تاکید بر اینکه نماز رابطه انسان با خداوند را اصلاح می کند و زکات رابطه انسان با مردم را بیان داشت: زکات از نظر جامعه اسلامی بسیار مهم است.

نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد با تاکید بر اینکه وقتی می توانیم بگویم که جامعه اسلامی تشکیل داده ایم که احکام اسلام هر کدام در جایگاه واقعی خودشان قرار گیرند گفت: در این راستا مسئولان و کسانی که صاحب قدرت هستند باید نسبت به دستورات دین حساس باشند.

عامل مهم در فقرزدایی پرداخت زکات است

آیت الله میرعمادی با تاکید بر اینکه جامعه اسلامی وقتی پویا است که احکام اسلامی در چارچوب خودش قرار بگیرد افزود: در این راستا نقش زکات در فقرزدایی و محرومیت زدایی بسیار مهم است.

وی با تاکید بر اینکه یکی از معضلات اساسی ما در جامعه فقر و بیکاری است تصریح کرد: راه علاج این مشکل مسئله پرداخت زکات است.

نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد با اشاره به اینکه فقر ریشه های متعددی دارد افزود: فقری که ریشه آن در تنبلی، سستی و تن پروری باشد مذموم است.

آیت الله میرعمادی با بیان اینکه گاهی فقر از روی جهل و نادانی است گفت: در این صورت باید موضوع آموزش در دستور کار قرار گیرد.

وی با یان اینکه گاهی با مسئله فقر طبیعی مواجه هستیم که در این صورت پرداخت زکات می تواند تاثیر گذار در رفع آن باشد تصریح کرد: از مجموع هشت مورد مصرف زکات، چهار مورد ان مربوط به پرداخت به فقرا است.

نماینده ولی فقی در لرستان و امام جمعه خرم آباد با تاکید بر اینکه زکات باید مورد مصرف برای فقرا قرار گیرد ادامه داد: باید برای فقر زدایی و محرومیت زدایی از مسئله زکات استفاده کنیم و عامل مهم در محرومیت زدایی در روستاها و مناطق دورست پرداخت زکات است.

نقش زکات در شکوفایی اقتصاد

آیت الله میرعمادی با اشاره به نقش زکات در شکوفایی اقتصاد و همچنین نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» عنوان کرد: زکات در شکوفایی اقتصاد، تولید و ایجاد اشتغال بسیار نقش دارد.

وی با تاکید بر اینکه پرداخت زکات موجب کاهش فاصله طبقاتی در جامعه می شود تصریح کرد: تقویت حس نوع دوستی، همبستگی اجتماعی، تعاون و ... در پرداخت زکات است.

نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد با تاکید بر اینکه متاسفانه زکات در جایگاه واقعی جامعه قرار نگرفته است گفت: زکات باید به وزارتخانه تبدیل شود و وزارت مالی اسلامی داشته باشیم.

آیت الله میرعمادی با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم که زکات در حوزه تولید و اشتغال استان تاثیر گذار باشد ادامه داد: باید برنامه ها و پروزه های این حوزه را مشخص کرد.

وی با بیان اینکه مسئولان به مقوله زکات کمتر توجه می کنند افزود: باید تبلیغات لازم در امر پرداخت زکات در استان صورت گیرد.

کد خبر 3954434

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha