به گزارش خبرنگار مهر،شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی کردستان دکتر بهروز خیریه از نخبه ها و چهره های شاخص ملی و استانی را به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی این جبهه در استان معرفی کرد.
بهروز خیریه از چهره های اصولگرای کردستان است که سابقه فعالیت در ستادهای انتخاباتی را در دوره های گذاشته داشته و عضو هیات های اجرایی و نظارت در انتخابات سنوات گذشته هم بوده است.
بعد از گذشت حدودا دو ماه از آغاز به کار جمنا در کردستان، با انتخاب بهروز خیریه توسط شورای مرکزی این جبهه در استان به عنوان رییس ستاد انتخابات ،فعالیت های این جبهه وارد مرحله تازه ای شده است.
گفته می شود که بر اساس تصمیم شورای مرکزی جمنا در استان کردستان، قرار است که کاندایداهای تائید صلاحیت شده از سوی این جریان هر کدام در استان کردستان ستادهای انتخاباتی داشته باشند.
نظر شما