پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۸ فروردین ۱۳۹۶، ۹:۲۵

درچهارمحال و بختیاری؛

۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات اقتصاد مقاومتی پرداخت شد

۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات اقتصاد مقاومتی پرداخت شد

شهرکرد- استاندارچهارمحال و بختیاری گفت: بیش از چهار هزار میلیارد ریال تسهیلات اقتصاد مقاومتی در این استان پرداخت شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی شامگاه دوشنبه در نشست با مدیران دانشگاه های چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه بیش از چهار هزار میلیارد ریال تسهیلات اقتصاد مقاومتی در این استان پرداخت شد، اظهار داشت: این تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی چهارمحال و بختیاری در سال گذشته پرداخت شد.

وی عنوان کرد: با پرداخت تسهیلات زمینه برای رونق بخش صنعت در این استان فراهم شد و بسیاری از واحدهای تولیدی تعطیل بار دیگر در چرخه تولید فعال شدند.

 استاندارچهارمحال و بختیاری بیان کرد: ایجاد زیرساخت های توسعه ای در چهارمحال وبختیاری ضروری است که باید در راستای جذب سرمایه گذار در این استان تلاش کرد.

وی ادامه داد: دانشگاه ها نقش مهمی در توسعه استان چهارمحال و بختیاری می توانند ایفا کنند که باید از این ظرفیت بهره گیری کرد.

 استاندارچهارمحال و بختیاری بیان کرد: عملیاتی شدن پژوهش ها در این استان می تواند زمینه توسعه و ترقی بیشتر این استان را فراهم کند.

وی با اشاره به اینکه کارخانه های تولیدی بزرگی در این استان در سال گذشته راه اندازی شده است، تاکید کرد: راه اندازی کارخانه تولید چادر مشکلی، فولاد چهارمحال و بختیاری و کارخانه تولیدی ورق های پوشش دار از مهمترین این کارخانه ها بوده است.

کد خبر 3954899

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha