به گزارش خبرگزاري مهر محمدحسن انصاري فرد در گفتگو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گفت: متأسفانه اشتباهات داوري در بازيهاي پرسپوليس مقابل سپاهان، پيكان و سايپا به تيم پرسپوليس لطمات بسياري زده و ما طي نامه اي از كميته داوران درخواست خواهيم كرد تا ضمن رسيدگي و بررسي دقيق اشتباهات داوران در بازيهاي فصل جاري پرسپوليس تدابيري اتخاذ شود تا تيم پرسپوليس در بازيهاي آتي از اين بابت متضرر نشود.
انصاري فرد افزود: اشتباهات مسعود مرادي و تيم داوريش در بازي با سپاهان مانع از قهرماني پرسپوليس در جام حذفي شد. در بازي با سايپا هم داور پنالتي دقيقه 4 پرسپوليس را ناديده گرفت كه خود آقاي عنايت رئيس محترم كميته داوران آن را تأييد كرده اند. به اعتقاد بنده و كارشناسان داوري دو صحنه مشكوك به پنالتي ديگر هم در نيمه دوم رخ داد كه يكي از آنها قطعاً پنالتي بود. پنالتي اول سايپا و اخراج فرشيد كريمي هم بي مورد بود تا جايي كه حتي مهاجم تيم سايپا هم اعتراف كرده كه فرشيد كريمي هيچ خطايي انجام نداده است. علاوه بر آن قبل از اينكه مؤمن زاده با كريمي روبرو شود علي دايي بعد از خطا روي حاجي زاده توپ را به مؤمن زاده رساند.
انصاري فرد در ادامه گفت: داور جوان اين ديدار در چندين صحنه ديگر هم به ضرر پرسپوليس سوت زد و با اشتباهات خود مانع از صدرنشيني پرسپوليس و كسب سه امتياز شد. با اين اوصاف بنده اطمينان كامل دارم همه اين اشتباهات سهوي بوده اما اميدوارم كميته داوران با انتخاب تيم داوري مجرب و با تجربه به گونه اي عمل كند كه پرسپوليس در ساير بازيها نيز از ناحيه داوري لطمه نبيند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس تصريح كرد: ما جام حذفي و صدر نشيني در ليگ را به خاطر اشتباهات داوري از دست داديم. پرسپوليس هم با برخورداري از مربيان بزرگ و بازيكنان كارآمد وارائه بازيهاي زيبا و كاملاً تهاجمي به گونه اي عمل كرده كه در يك روز غيرتعطيل هفتاد هزار هوادار براي حمايت از تيم به ورزشگاه آزادي مي آيند اما اشتباهات داوران در چند بازي پرسپوليس نشان داده كه قضاوت هاي انجام شده هم سطح با تيم پرسپوليس نيست و ما به همين علت از كميته داوران درخواست مي كنيم تا براي جلوگيري از تكرار اين اتفاقات فكري بكند.
انصاري فرد در ادامه ضمن تشكر و قدرداني از هواداران گفت: حضور هفتاد هزار تماشاگر در يك روز غيرتعطيل در بازي با سايپا و حمايت بيش از 60 هزار نفردر بازي با پيكان نشان از رضايت هواداران از عملكرد تيم پرسپوليس دارد و ما خوشحاليم كه پرسپوليس هوادارپسند و كاملاً تهاجمي بازي مي كند. بنده از هواداران عزيز كمال تشكر و امتنان را دارم و حمايت همه جانبه آنها را بهترين پشتوانه و دلگرمي براي اعضاي تيم و مسئولان باشگاه مي دانم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: اشتباهات داوري در بازي با سايپا به حدي پرسپوليس را آزار داد كه حتي تماشاگراني كه در منزل بازي را تماشا مي كردند نيز عصبي شده بودند. با اين وجود ما از هواداران تقاضا داريم خويشتن دار باشند تا كميته داوران فكري به حال پرسپوليس و داوري بكند.
انصاري فرد درباره عملكرد پرسپوليس در بازي روز گذشته گفت: وقفه در ليگ از يك سو و حضور هفت بازيكن پرسپوليس در تيمهاي ملي بزرگسالان، اميد و جوانان از سويي ديگر به وضعيت آماده سازي تيم پرسپوليس لطمه زد. بيماري واحدي نيكبخت و اسدي و حضور الونگ در كامرون هم مزيد بر علت شد تا دنيزلي فقط در دو تمرين تمام نفرات را در اختيار داشته باشد اما با اين وجود ديديد كه پرسپوليس با ارائه بازي رو به جلو و كاملاً تهاجمي صاحب چندين موقعيت مسلم گلزني شد. پرسپوليس حالا زيبا و هوادار پسند بازي مي كند و عليرغم سيستم دفاعي حريفان موقعيت هاي گلزني بسياري دارد كه اين موضوع موجب رضايت هواداران شده است و من اميدوارم كه بتوانيم با ادامه دادن اين روند كاري كنيم كه هواداران ناكامي هاي چندين ساله را از ياد ببرند.
نظر شما