به گزارش خبرنگار مهر، شهره عرب شیرازی عصر چهارشنبه درجلسه کارگروه محیط زیست و کشاورزی بانوان شهرستان ورامین که با حضور اعضا برگزار شد، گفت: می توان با استفاده از توان بانوان برخی از مشکلات حوزه محیط زیست و کشاورزی را برطرف کرد، بانوان، نیمی از جمعیت فعال و پویای جامعه را تشکیل می دهند.
مشاور فرماندار ورامین ادامه داد: به دلیل نقش مدیریتی بانوان در خانواده و تأثیرگذاری آن ها بر روی آینده سازان کشور می توانند در زمینه محیط زیست گام های موثری را بردارند و باید از این نقش مدیریتی بهره برد.
وی اضافه کرد: بانوان همچنین حفاظت از منابع آب، انرژی و کاهش تولید پسماند می توانند نقش آفرین بوده و با تشکیل کمپین هایی نظیر کمپین « نه به پلاستیک» ، تفکیک زباله تر از خشک در حفاظت از منابع محیط زیست نقش آفرین باشند.
مسئول امور بانوان فرمانداری ورامین با بیان این که تشکیل سمن ها و تشکل های مردم نهاد با موضوع محیط زیست و کشاورزی و با محوریت بانوان می تواند در رشد و شکوفایی محیط زیست موثر بوده و نقش بانوان را در این حوزه ارتقاء بخشد، اظهار داشت: حضور بانوان در برنامه هایی نظیر درخت کاری به ویژه در مناطق روستایی می توانند ، دیگران را نیز به این امر ترغیب کند و به طور حتم کل جامعه از ثمره آن بهره مند خواهند شد.
عرب شیرازی گفت: با ارائه آموزش های لازم به بانوان به ویژه بانوان خانه دار می توان در حوزه هایی نظیر کاهش میزان تولید پسماند و یا تفکیک پسماند و زباله و افزایش فضای سبز خانگی که نقش به سزایی در حفاظت از محیط زیست دارند، نقش مثبت ایفا کرده به موفقیت های خوبی دست پیدا کنیم.
نظر شما