پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳۱ فروردین ۱۳۹۶، ۲۱:۲۷

نماینده شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی خبر داد:

پیگیری ها برای تبدیل سپیدار مرکزی به بخش انجام شده است

پیگیری ها برای تبدیل سپیدار مرکزی به بخش انجام شده است

یاسوج- نماینده شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی گفت: پیگیری ها برای تبدیل سپیدار مرکزی به بخش انجام شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، غلام محمد زارعی بعد از ظهر پنج شنبه در آیین کلنگ زنی و ساماندهی بلوار سپیدار مرکزی افزود: قرار گرفتن فعالیت های تجاری، مسکن و تردد زیاد در مسیر این بلوار این موضوع را طلب می کرد که ساماندهی لازم در رابطه با آن صورت بگیرد.

زارعی با بیان اینکه اصلاح شبکه برق و جا به جایی پایه ها در این مسیر انجام شده است تصریح کرد: این مسیر به عنوان میان بری است که مرکز استان را به  شهرستان کهگیلویه و جنوب کشور اتصال می دهد و باید عملیات های مورد نیاز در آن هرچه سریعتر انجام شود.

نماینده بویراحمد و دنا با بیان اینکه سپیدار مرکزی استعداد تبدیل شدن به بخش را دارد بیان داشت: پیگیری هایی در این راستا انجام شده است.

زارعی با اشاره به اینکه این منطقه در حوزه بهسازی و زیرسازی وضع نا به سامانی داشت اظهار کرد: ۳۰ هزار متر مربع عملیات آسفالت در این منطقه انجام شده است.

وی افزود: توسعه فعالیت های مرکز بهداشت  سپیدار با توسعه و تجهیز از برنامه های در دستور کار برای سپیدار است.

زارعی گفت: دولت با تمام توان برای رفع محرومیت ها تلاش می کند و برنامه هایی برای معیشت و اشتغال در روستاها نیز در نظر گرفته شده است.

کد خبر 3958241

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha