پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۱۹

رقابت برای جهانی شدن؛

۳۸ ایرانی در فهرست ۴۸ نفره مسابقات شطرنج جوانان آسیا

۳۸ ایرانی در فهرست ۴۸ نفره مسابقات شطرنج جوانان آسیا

مسابقات شطرنج قرمانی جوانان آسیا در حالی برگزار می شود که بیش از نیمی از شرکت کنندگان در آن ایرانی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، این دوره از مسابقات شطرنج قهرمانی جوانان آسیا طی روزهای ۱۱ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در دو بخش آزاد و دختران به میزبانی ایران و در شیراز برگزار می شود.

هر فدراسیون ملی می تواند دو سهمیه در این مسابقات داشته باشد. سایر بازیکنان متقاضی از هر کشور هم می توانند با هزینه شخصی در رقابت ها شرکت داشته باشند. نفرات اول تا سوم مسابقات جوانان آسیا در سال ٢٠١٦ همراه با قهرمان نوجوانان زیر ١٨ سال ٢٠١٦ به صورت مستقیم سهمیه حضور در این مسابقات را دارند.

در مجموع این دوره از مسابقات شطرنج قهرمانی جوانان آسیا با حضور ۴۸ بازیکن برگزار می شود. در این فهرست ۳۸ بازیکن به نمایندگی از کشورمان در رقابت ها شرکت دارند.

مسابقات شطرنج قهرمانی جوانان آسیا در ۹ دور و به روش سوئیسی برگزار می شود. در پایان این رقابت ها سه بازیکن ایرانی( در هر دو بخش آزاد و دختران) که بهترین نتیجه را کسب کند به مسابقات شطرنج قهرمانی جوانان ٢٠١٧ در ایتالیا اعزام می شود.

کد خبر 3960578

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha