پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۲۴

در اطلاعیه ای؛

دفتر شاهرودی درخواست حکم حکومتی برای احمدی‌نژاد را تکذیب کرد

دفتر شاهرودی درخواست حکم حکومتی برای احمدی‌نژاد را تکذیب کرد

دفتر دفتر آیت الله هاشمی شاهرودی در اطلاعیه ای حمایت و همچنین درخواست حکم حکومتی برای احمدی‌نژاد را تکذیب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دفتر آیت الله هاشمی شاهرودی در اطلاعیه ای حمایت وی از یک کاندیدای بخصوص و همچنین ارسال نامه به مقام معظم رهبری و درخواست حکم حکومتی در تأیید صلاحیت آن کاندیدا را تکذیب کرد.

متن این اطلاعیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَ لا تَقْفُ ما لَیْسَ لَکَ بِهِ عِلْمٌ إِنَ‏ السَّمْعَ‏ وَ الْبَصَرَ وَ الْفُؤادَ کُلُّ أُولئِکَ کانَ عَنْهُ مَسْؤُلا

در عصر ارتباطات و رسانه، و در سایه توسعه فراگیر شبکه های اجتماعی و حجم گسترده و سرعت بالای انتقال اطلاعات، یکی از مهمترین مخاطراتی که فضای افکار عمومی جامعه را تهدید می کند رشد و گسترش پدیده شوم شایعه است.

دفتر آیت الله العظمی هاشمی شاهرودی (دام ظله) ضمن تکذیب حمایت وی در جلسات شورای نگهبان از یک کاندیدای بخصوص و همچنین ارسال نامه به مقام معظم رهبری و درخواست حکم حکومتی در تأیید صلاحیت کاندیدای بخصوصی، این دست شایعات کذب و خلاف واقع را ابزار ناکارآمد دشمن برای کمرنگ کردن قدرت نمایی انقلاب اسلامی در مردم سالاری دینی و مشارکت حداکثری ملت بزرگ ایران در انتخابات پیش رو قلمداد می کند که با هوشیاری مردم و تعهد و تقوای رسانه ای و خبری همه اهالی ارجمند رسانه، به نتیجه نخواهد رسید و ایران عزیز در این آزمون بزرگ نیز سرافراز و پر افتخار، برگ زرین دیگری بر دفتر شکوه و عظمت خود خواهد افزود.

و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته
دفتر حضرت آیت الله هاشمی شاهرودی

بنابراین گزارش؛ پیش از این شایعاتی مبنی بر رای مثبت و دفاع آیت‌الله شاهرودی از احراز صلاحیت احمدی‌نژاد در شورای نگهبان منتشر شده بود.

کد خبر 3960592

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha