به گزارش خبرنگار مهر، دانیال علیزاده و سمیه همایون کارگردان های جوانی هستند که به صورت مشترک نویسندگی، کارگردانی و تهیه کنندگی مستند یاد شده را بر عهده گرفته اند.
دانیال علیزاده کارگردان فیلم تلویزیونی واتاب در مورد طرح داستانی این مستند به خبرنگار مهر گفت: روز دشتک در مورد آداب و رسوم منطقه بومی دشتک ابرج در استان فارس است، که هر ساله مردم روستا جمع می شوند تا به شکرانه یک سال نعمت فراوان و بارش باران آن روز به خصوص را جشن بگیرند.
علیزاده عنوان کرد: داستانی بودن مستند و استفاده از نماهای کارت پستالی و بازی گرفتن از بازیگران بومی بیننده را از ساختار همیشگی بودن مستند روز دشتک خسته نمی کند و این اجازه را به مخاطب می دهد که تا آخر قصه فیلم را دنبال کند.
سمیه همایون کارگردان فیلم تلویزیونی «هر چه خدا بخواهد» هم کارگردان مشترک این مستند است که در این باره به خبرنگار مهر گفت: فرهنگ و قومیت های منطقه پنانسیل بکر و بالایی دارد؛دشتک منطقه ایست مملو از آیین ها ،خرده فرهنگ ها و قومیت ها که می توان دست مایه آثار مختلف هنری به خصوص هنر هفتم یعنی سینما قرار گیرد از این رو چه خوب است که هنرمندان متعهد بومی استان ابتدا فضای بومی پیرامون خود را ببینند و برای معرفی آن به همگان تلاش کنند.
عوامل این مستند داستانی عبارت از نویسنده، تهیه کننده و کارگردان: دانیال علیزاده و سمیه همایون، برنامه ریز: رها هوشیار، تصویر بردار: سعید آذری، صدابردار: حمید حامی کوهمره، مجری طرح. سمیه همایون تدوین و صدا گذاری: دانیال علیزاده، مدیرتولید: مهرزاد نظر آقایی، عکاس: فاطمه همایون، آهنگساز : پوریا نام آور و تدارکات مصطقی سلیمانی هستند.
به گزارش خبرنگار مهر، مستند داستانی«روز دشتک» در حال حاضر مراحل تدوین و صداگذاری خود را پشت سر می گذارد تا آماده نمایش شود.
نظر شما