پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۱۵

با حضور خانواده‌های معظم شهدا برگزار شد؛

یادواره ۱۹ شهید پاسگاه انتظامی روانسر با عنوان «یاران آفتاب»

یادواره ۱۹ شهید پاسگاه انتظامی روانسر با عنوان «یاران آفتاب»

کرمانشاه- یادواره شهدای انتظامی شهرستان روانسر با عنوان «یاران آفتاب» در کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، یادواره شهدای پاسگاه انتظامی روانسر با عنوان «یاران آفتاب» در محل ستاد انتظامی استان کرمانشاه و با حضور خانواده های معظم و معزز این شهدا، فرماندهان ارشد سپاه پاسداران، فرماندهان ارشد ارتش، روسا و مدیران ادارات مختلف دولتی و همچنین جمع کثیری از کارکنان و فرماندهان انتظامی استان برگزار شد.

مدرس سیره شهدای حوزه علمیه قم در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدای گلگون کفن خصوصاً شهدای ناجا و ۱۹ شهید پاسگاه پلیس راه شهرستان روانسر، عنوان کرد: زنده نگه داشتن یاد شهدا در این برهه حساس از عمر انقلاب یک ضرورت اجتناب ناپذیر و یک حرکت انقلابی و حماسی است که به تعبیر رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) کمتر از شهادت نیست و بایستی این چراغ پر فروغ همواره روشن و گرمابخش بماند.

حجت الاسلام پاشاپور ادامه داد: دشمنان اسلام و نظام خطر صدور انقلاب و نهضت بیداری اسلامی در جهان را از سوی ایران اسلامی درک کرده اند و به همین منظور تمام تلاش و ترفند های خود را در مهار کردن این حرکت و خیزش اسلامی مبتنی بر اسلام ناب به کار بسته اند تا مانع گسترش این نهضت شوند.

وی ادامه داد: اکنون که در جنگ جهانی سوم و جنگ جهانی آخرالزمان قرار داریم و هجوم همه جانبه به ساختارهای انقلابی و تخریب بنیان های فکری جوانان را هدف گرفته است و با مسموم سازی فضای اجتماعی و فضای مجازی و از طریق ماهواره و سایر وسایل ارتباطی و رسانه ای، در صدد انحراف جوانان و شکست در کانون خانواده ها هستند، این خطر را باید جدی بگیریم و با تمام توان به مقابله با آن بپردازیم.

این کارشناس مسائل دینی و مذهبی خاطرنشان کرد: شهدا بهترین الگو و سرمشق برای مبارزه با این تهاجم فرهنگی همه جانبه هستند و باید راه و مرام و آرمان شهدا را پاس بداریم و بر تداوم راه منور و سیره مطهر آنان بکوشیم.

کد خبر 3962952

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha