به گزارش خبرنگار مهر، سیامک سلیمانی دشتکی پیش از ظهر چهارشنبه در همایش تعامل دانشگاه با صنعت با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی زمینه ساز توسعه و پیشرفت کشور است، عنوان کرد: باید در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی حرکت کنیم.
وی بیان کرد: دانشگاه ها برای تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور نقش بسیاری مهمی دارند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: دانشگاه ها با تعامل بیشتر با صنعت می توانند نقش مهمی در تربیت جوانانی خلاق و کارآمد داشته باشند که بتوانند در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی حرکت کنند.
وی تاکید کرد: ارتباط دوسویه دانشگاه و صنعت می تواند کمک شایانی به تحقق اقتصاد مقاومتی در جامعه داشته باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: بهره گیری صنایع از پژوهش های دانشگاه می تواند زمینه توسعه صنایع را فراهم کند.
نظر شما