پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۵۸

رئیس اداره جنگل منابع طبیعی استان سمنان:

عملیات اجرایی ۴۰ بوستان روستایی استان سمنان انجام شد

عملیات اجرایی ۴۰ بوستان روستایی استان سمنان انجام شد

سمنان - رئیس اداره جنگل و جنگلداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان از اجرای عملیات اجرایی ۴۰ بوستان روستایی استان خبر داد.

بهزاد گلابیان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه ایجاد بوستان روستایی در راستای فراهم شدن محلی برای بازی کودکان روستا در دستور کار منابع طبیع یو آبخیزداری استان سمنان قرار دارد، افزود: این امر در راستای تفاهمنامه امضاء شده بین سازمان جنگل ها و وزارت کشور عملیاتی شده است.

وی با یادآوری اینکه در سال ۹۲ جلسات متعددی با دفاتر فنی روستایی، امور شهری و روستایی استانداری سمنان به منظور تنظیم چهارچوب اجرایی احداث ۳۶ بوستان روستایی در سطح استان برگزار شد، گفت: در این راستا تمام دهیاری های استان با داشتن شرایط اولیه مانند منابع آب دائمی و مطمئن نسبت به اجرای طرح اقدام کردند تا اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در تأمین نهال های مورد نیاز و کمک های کارشناسی اقدام کند.

رئیس اداره جنگل و جنگلداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با یادآوری اینکه در طرح بوستان روستایی مواردی همچون احداث خیابان، جدول گذاری، نصب وسایل بازی کودکان و سایر امکانات رفاهی و خدماتی متناسب با موقعیت و شرایط روستا پیش بینی شده است، تصریح کرد: فراهم شدن این امکانات نیاز به تأمین اعتبار مربوطه از سوی استانداری به منظور تسریع در اجرای کامل پروژه ها دارد.

گلابیان با بیان اینکه یکی از مشکلات اصلی احداث بوستان های روستایی را کمبود اعتبار ویژه ذکر کرد و گفت: تاکنون بسیاری از این بوستان های روستایی احداث شده یا در حال تکمیل است و این روند همچنان ادامه دارد.

وی اظهار داشت: طرح ۴۰ بوستان روستایی در استان سمنان تا سال منتهی به 95 انجام شد که عملیات اجرایی آنها در حال اقدام و یا به پایان رسیده است.

رئیس اداره جنگل و جنگلداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان خاطرنشان کرد: بهره برداری از این بوستان ها پس از اجرا مطابق قرارداد به دهیاری ها واگذار شده است.

گلابیان در پایان گفت: همچنین درخواست تعداد ۱۵ بوستان روستایی دیگر نیز در سال ۹۶ به ادارات منابع طبیعی استان سمنان ارسال شده که امید داریم با پیگیری های به عمل آمده بتوانیم محیط سبز و با نشاطی در قلب روستاهای استان به وجود آوریم.

کد خبر 3964998

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha