پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۳۶

نمایشگاه چاپ سه بعدی آغاز به کار کرد

نمایشگاه چاپ سه بعدی آغاز به کار کرد

نمایشگاه چاپ سه بعدی و مسابقه بهترین چاپگرهای سه بعدی ایرانی از امروز در سالن اجلاس سران آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز نمایشگاه چاپ سه بعدی و مسابقه بهترین چاپگرهای سه بعدی ایرانی با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری افتتاح شد.

این نمایشگاه که از امروز تا سیزدهم اردیبهشت ماه در سالن اجلاس سران ادامه دارد، ۱۷ دستگاه چاپگر سه بعدی ایرانی حضور دارند.

مسابقه بهترین چاپگر یکی از بخش های این نمایشگاه به شمار می رود که ۱۳ دستگاه ایرانی در بخش FDM و چهار دستگاه در بخش DLP به رقابت می پردازند و در نهایت بهترین چاپگر سه بعدی در آخرین روز رویداد انتخاب می شود.

روند اجرایی مسابقه بدین شکل است که تیم ها یا شرکت های ایرانی تولید کننده چاپگرهای سه بعدی دستگاه های خود را از نظر کیفیت، دقت و قیمت به نمایش می گذارند تا از این حیث مورد مقایسه قرار بگیرند.

نخستین نمایشگاه صنعت چاپ سه بعدی و مسابقه انتخاب بهترین چاپگرهای سه بعدی ایرانی توسط ستاد توسعه فناوری های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از امروز تا سیزدهم اردیبهشت ماه در سالن اجلاس درحال برگزاری است.

کد خبر 3966820

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مهیار اسی IR ۲۱:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۱
      0 0
      عالی برگزار شود