به گزارش خبرنگار مهر، سید احمد صفوی با ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب گفت: به منظور زیباسازی سیمای شهری و طراوت بخشیدن به فضای عمومی، احداث آبنماهای هوشمند در میادین و بوستان ها، طی ۱۲ سال گذشته در دستور کار مدیریت شهری تهران قرار داشته است.
صفوی افزود: در ۱۲ سال گذشته تعداد آبنماهای هوشمند منطقه ۲۰ از ۵ به ۵۶ مورد افزایش یافته که معادل رشد هزار و بیست درصد است.
وی در ادامه گفت: آبنماهای میادین شهید غیبی، شهید مدرس و همچنین بوستان شهیده فراهانیان در سال ۹۵ اجرا شده و در حال بهره برداری از سوی شهروندان این منطقه جنوبی است.
شهردار منطقه ۲۰ با اشاره به اینکه با توجه به موقعیت زیارتی و تاریخی شهرری، این منطقه جنوبی در سال های اخیر مورد توجه ویژه شهردار و مدیران ارشد شهرداری تهران و اعضای شورای اسلامی شهر تهران بوده است، یادآور شد: خدمات رسانی بهینه به مسافران، گردشگران و زائران حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و افزایش کیفیت زندگی شهروندان منطقه ۲۰ از مهمترین دلایل توجه مدیریت شهری تهران به این منطقه جنوبی است.
وی اضافه کرد: رضایت مردم و شهروندان منطقه ۲۰ اصلی ترین هدف شهرداری این منطقه است و در این راستا همکاران بنده تمام تلاش خود را مبذول خواهند کرد.
نظر شما