پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۳۸

توسط موسسه رازی؛

٢٦ میلیون دز واکسن تب برفکی در سال جاری تولید می شود

٢٦ میلیون دز واکسن تب برفکی در سال جاری تولید می شود

کرج - رئیس بخش تولید واکسن تب برفکی موسسه رازی گفت: در سال جاری و بر اساس تعهد به سازمان دامپزشکی کشور، ۲۶ میلیون دز واکسن تب برفکی توسط این موسسه تولید می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حسن ایزدی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به تعهد تولید ۱۳ میلیون دز واکسن تب برفکی در سال جاری، اظهار کرد: در سال گذشته ۱۶ میلیون دز واکسن تب برفکی توسط موسسه رازی بر اساس تعهد به سازمان دامپزشکی کشور تولید شده بود که هم اکنون نیز در صورت لزوم ظرفیت افزایش تولید این واکسن در موسسه رازی وجود دارد. 

وی افزود: همچنین یک شرکت خصوصیکه با انتقال تکنولوژی موسسه رازی و با همکاری این موسسه فعالیت می کند، در سال گذشته متعهد به تولید ۱۳ میلیون دز واکسن تب برفکی شد که این میزان در سال گذشته ۱۰میلیون دز بود.

رئیس بخش تولید واکسن تب برفکی موسسه رازی با اشاره به طرح های تحقیقاتی این بخش که در سال جاری در حال انجام است، گفت: ارزیابی پاسخ ایمنی واکسن تب برفکی در گاو و گوسفند که چندین پروژه را شامل می شود، مطلوب سازی شرایط کشت سلول BHK و نیز استفاده از نانو ادجوانت های لیپوزومی برای طراحی ادجوانت جدید در جهت تولید واکسن تب برفکی از جمله طرح های این بخش در سال ۹۶ است.

وی خاطرنشان کرد: طرح بررسی تغییرات ژنتیکی و آنتی ژنیکی ویروس تب برفکی، ژنومیکس ویروس تب برفکی و طراحی کیت الایزای تب برفکی از دیگر طرح های تحقیقاتی است که در سال جاری توسط بخش تب برفکی موسسه رازی انجام می گیرد.

کد خبر 3967727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha