پیام‌نما

إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُمْ بُنْيَانٌ مَرْصُوصٌ * * * خدا کسانی را دوست دارد که صف زده در راه او جهاد می‌کنند [و از ثابت قدمی] گویی بنایی پولادین و استوارند. * * * دوست دارد خدا كسانى را / كه بجنگند در طريق خدا

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۵۱

مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور:

نمایشگاه «عقدنامه‌ها و اسناد ازدواج» در همدان دایر می‌شود

نمایشگاه «عقدنامه‌ها و اسناد ازدواج» در همدان دایر می‌شود

همدان - مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور گفت: دومین نمایشگاه «عقدنامه ها و اسناد ازدواج» مربوط به ۲۰۰ سال اخیر باهمکاری معاونت اجتماعی، فرهنگی و گردشگری شهرداری همدان دایر می‌شود.

علیرضا تکلو در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: همزمان با هفته اسناد ملی و میراث مکتوب اولین نمایشگاه «تاریخ ورزش در همدان» با نگاهی به پیشینه تاریخی ورزش در همدان و یادی از پیشکسوتان رشته های مختلف ورزشی، از سوی مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور به مرکزیت همدان و با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان و معاونت اجتماعی، فرهنگی و گردشگری شهرداری همدان، در نگارخانه نگاه نو برگزار می شود.

وی گفت: همچنین به همین مناسبت، دومین نمایشگاه «عقدنامه ها و اسناد ازدواج» مربوط به دو صده اخیر، با همکاری معاونت اجتماعی، فرهنگی و گردشگری شهرداری همدان در اعتمادیه و پارک پرواز، برگزار می شود.

تکلو گفت: در این نمایشگاه ها، از زاویه اسناد و عکس های تاریخی به دو موضوع ورزش و سنت حسنه ازدواج شده نگاهی گذرا شده است که منبع بسیار خوبی برای تاریخ پژوهان، جامعه شناسان و علاقمندان به تحولات تاریخی است.

مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور گفت: نمایشگاه تاریخ ورزش از روز شنبه ۱۶ اردیبهشت از ساعت ۹ تا ۱۳ و ۱۷ تا ۲۰ به مدت یک هفته در نگارخانه نگاه نو و نمایشگاه عقدنامه ها و اسناد ازدواج از ساعت ۸ تا ۱۳ و ۱۶ تا ۲۰ در نگارخانه پرواز واقع در اعتمادیه پذیرای علاقمندان خواهند بود.

کد خبر 3969006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha