به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین علی انصاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مرحله استانی سی و پنجمین دوره مسابقات فرهنگی هنری دانش آموزان در روز ۱۲ اردیبهشت ۹۶ مقارن با روز بزرگداشت مقام معلم، با برگزاری مسابقات نمایش عروسکی دانش آموزان پسر دوره اول و دوم متوسطه در بخش حضوری مسابقات پایان یافت.
وی افزود: در مجموع در این دوره از مسابقات بالغ بر ۱۰۰۰ دانش آموز دختر و پسر دوره اول و دوم متوسطه در رشته های هنرهای نمایشی شامل تئاتر صحنه ای، تئاتر عروسکی، نمایشنامه خوانی، نقالی و سرود گروهی از ۲۸ فروردین ماه ۱۳۹۶ به مدت ۱۲روز به رقابت پرداختند که رتبه های برتر این دوره از مسابقات برای رقابت با دانش آموزان دیگر استان ها، به دبیرخانه کشوری مسابقات فرهنگی هنری معرفی خواهند شد.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش قزوین تأکید کرد: این دوره از مسابقات برخلاف دوره های گذشته از همه گروه های منتخب مناطق دعوت به عمل آمد تا در مرحله حضوری مسابقات استانی به صورت جدی تری به رقابت بپردازند.
انصاری تصریح کرد: در این دوره از مسابقات تعداد ۴۹ گروه سرود دانش آموزی، ۳۰ گروه نمایش صحنه ای، ۱۸ گروه نمایش عروسکی، ۸ گروه نقالی و ۱۶ گروه نمایشنامه خوانی از دوره های اول و دوم متوسطه مدارس دخترانه و پسرانه شرکت داشتند.
نظر شما