پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۲۸

زنگیشه خبر داد:

حضور برندهای مواد غذایی در نمایشگاه کتاب/برخورد با متخلفان

حضور برندهای مواد غذایی در نمایشگاه کتاب/برخورد با متخلفان

مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با اشاره به حضور برند های مطرح مواد غذایی در نمایشگاه کتاب، گفت: در حال حاضر ۵۵ غرفه ارائه دهنده مواد غذایی در نمایشگاه مستقر هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، کامران زنگیشه با بیان اینکه در حال حاضر ۲ کافی شاپ در ساختمان ملل، یک ستوران، ۱۰ غرفه توزیع مواد غذایی سنتی و ایرانی به صورت گرم،  ۲۵ غرفه فست فود سرد و گرم و ۲۰ غرفه عرضه تنقلات در محوطه نمایشگاهی شهر آفتاب مشغول به فعالیت هستند، اظهار داشت:  گشت شرکت ساماندهی به همراه تیم بهداشت مستقر در نمایشگاه بازرسی و نظارت دقیق بر کیفیت عرضه ی مواد غذایی را  به صورت روزانه  انجام می دهند.

وی افزود: علاوه بر ۵۵ غرفه عرضه مواد غذایی که آب معدنی به فروش می رسانند، ۲۴ غرفه مخصوص توزیع آب در سطح محوطه و پارکینگ ها مستقر است.

زنگیشه ضمن تاکید بر اهمیت قیمت  قانونی عرضه ی مواد غذایی در نمایشگاه، تصریح کرد: کلیه ی قیمت ها مصوب اتحادیه می باشد و هر کدام از غرفه دارها ملزم هستند قیمت اجناس خود را به صورت درشت و خوانا به شکلی که برای عموم مردم قابل رویت باشد، بر روی بنر به چاپ نمایند و در کنار غرفه های خود نصب کنند.

وی با اشاره با نظر سنجی غذایی توسط  شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، گفت: در صورت  نارضایتی مشتری از کیفیت محصولات غذایی و یا نحوه ی بر خورد غرفه داران ، کارشناسان شرکت با متصدیان غرفه ی شکایت شده برخورد می کنند.

زنگیشه گفت: هم چنین شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با همکاری شرکت شهربان و حریم بان با افرادی که به صورت متفرقه و غیر قانونی اقدام به توزیع مواد غذایی می نماید بر خورد می کند.

کد خبر 3971137

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha