پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۵۶

رئیس کل دادگستری گلستان:

پیمانکار معدن زمستان یورت آزادشهر به دادسرا احضار شد

پیمانکار معدن زمستان یورت آزادشهر به دادسرا احضار شد

آزادشهر - رئیس کل دادگستری استان گلستان گفت: پیمانکار معدن زمستان یورت آزادشهر به دادسرا احضار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دادگستری کل استان گلستان، هادی هاشمیان اظهار کرد: پیمانکار معدن زمستان یورت آزادشهر به منظور بررسی زوایای حادثه به دادسرای شهرستان آزادشهر احضار شده است.

رئیس کل دادگستری گلستان با تاکید بر این که پیمانکار بازداشت نشده است گفت: در اولین جلسه بازپرسی، پیمانکار به همراه وکیل خود در دادسرا حاضر شد و به سوالات بازپرس پاسخ داد.

هادی هاشمیان به مردم به ویژه بازماندگان این حادثه دلخراش اطمینان داد که در روند رسیدگی به پرونده، با متخلفان چه از  عوامل و دست اندرکاران معدن باشند چه از مدیران اجرایی که تخلف یا اهمال کرده باشند برخورد قانونی خواهد شد.

هاشمیان با بیان این که کار ثبت و تشکیل پرونده شاکیان این حادثه با سرعت انجام می شود گفت: تا کنون تعدادی از  اولیای دم و کارگران مجروح این حادثه به دادسرای آزادشهر مراجعه و شکایت خود را ثبت کرده اند.

لازم به ذکر است؛ پس از حادثه معدن زغال سنگ زمستان یورت آزادشهر که ظهر چهارشنبه رخ داد تا کنون ۲۲ جسد کشف و خارج شده و عملیات آواربرداری برای رسیدن به کارگران محبوس شده ادامه دارد.

کد خبر 3971279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha