۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۹:۲۵

وزیر بهداشت:

کشور ۳۰ هزار تخت بیمارستانی خصوصی نیاز دارد

کشور ۳۰ هزار تخت بیمارستانی خصوصی نیاز دارد

ارومیه – وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۳۰ هزار تخت بیمارستانی خصوصی برای ۱۰ سال آینده در کشور نیاز است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن قاضی زاده هاشمی شنبه شب در آیین افتتاح بیمارستان خیریه امید ارومیه و یک بیمارستان و مرکز چشم پزشکی بخش خصوصی اظهارداشت: ۱۵ هزار تخت خصوصی در کشور داریم و از کل ۱۲۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور تعداد  ۸۵ هزار مربوط به وزارت بهداشت، ۱۵ هزار عدد تخت مربوط به بخش خصوصی و مابقی مربوط به بخش عمومی به اصطلاح غیردولتی که شامل تامین اجتماعی و بانک ها، نیروهای مسلح و دیگر ارگان‌ها می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه ‌مجلس باید تسهیلات زیادی و یا معافیت‌هایی برای سرمایه‌گذاران در حوزه سلامت  قائل شود تا حضور بخش خصوصی را بیشتر شاهد باشیم افزود: ۱۵ هزار تخت بیمارستانی کشور از مجموع ۱۲۰ هزار تخت موجود متعلق به بخش خصوصی است.

هاشمی با تاکید بر حمایت از خیران سلامت، افزود: اگرچه در زمینه بهره مندی بیمارستان های خصوصی از مزایای طرح تحول سلامت منع قانونی وجود دارد، با عقد تفاهم نامه هایی در این زمینه می توان شرایط لازم را فراهم کرد.

وزیر بهداشت بیان کرد: تسهیلات زیادی در قانون بودجه برای سایر بخش ها وجود دارد و نیاز به وضع قوانین و اعطای تسهیلات دولتی به بخش خصوصی در حوزه سلامت احساس می شود.

مشارکت یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی خیران در تامین زیرساخت‌های سلامت‌

معاون اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این مراسم گفت: در سال ۹۵ افزون بر یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مشارکت افراد خیر در تامین زیرساختهای سلامت در کشور محقق شد.

محمد هادی ایازی اظهار داشت: طی سال ۹۵ موفق شده‌ایم شبکه‌ای در حوزه سرطان بین ۶۴ خیریه در سطح کشور ایجاد کنیم که این شبکه ملی خیرین سرطان موفق شده‌اند یک شورای مرکزی با ۲۱ عضو و ۷ عضو هیئت مدیره کار خود را آغاز کنند.

وی گفت: نقش حمایتی از خیرین و خیریه‌ها نکته‌ای حائز اهمیت است که در این رابطه لازم به ذکر است علی رغم اینکه قانون گذار در سال ۱۳۶۴ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را مکلف کرده بود یک سازمان یا نهاد را به منظور حمایت، تسهیل و نظارت بر کار خیریه‌ها به تصویب برساند ولی کاری پس از ۳۲ سال در این زمینه صورت نگرفته بود که این کار دردو وزارت آقای هاشمی شکل گرفت.

معاون اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: در سال ۹۵ به یکی از ۶۴ خیریه در سطح کشور مردم ۱۹۷ میلیارد تومان به کمک کرده بودند و در سال ۹۵ حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مشارکت خیریه‌ها در زیرساخت‌های سلامت در کشور را داشته‌ایم.

ایازی تصریح کرد: اگر این باور در ما ایجاد شود که از نقش و مشارکت مردم به نحو مطلوب استفاده کنیم بخش قابل توجهی از مشکلات ما در حوزه سلامت حل می‌شود و در این راستا باید قانون گذران قوانینی را به تصویب برسانند که نقش حمایتی دولتمردان  نسبت به مردم را در حوزه مشارکت در سلامت به صورت جدی‌تر ایفا کنیم.

بیمارستان خیریه امید با کمبود کادر متخصص روبروست

رئیس هیئت مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان نیز در این مراسم اظهار داشت: انجمن خیره امید بیش از ۲۷ سال است که از بیماران حمایت می‌کند و اولین واحد پرتو درمانی را در آذربایجان غربی دایر کند.

جواد خشابی بیان کرد: سازمان یونسکو این انجمن را مورد تقدیر قرار داد و انجمن امید ارومیه به عنوان یکی از خیریه‌های برتر انتخاب شد.

وی با اشاره به مساحت بیمارستان امید گفت: بیمارستان امید با زیر بنای ۱۳ هزار متر مربع در زمینی به مساحت ۱۴ هزار متر مربع احداث شده است.

خشابی در رابطه با مشکل نیروی کار متخصص بیمارستان امید افزود: این بیمارستان از نظر تجهیزات کمبودی ندارد و آماده پذیرش بیمار است ولی از نظر تأمین نیروهای متخصص با کمبود مواجه هستیم و باید این موضوع را حل کرد.

وی افزود: امیدوار هستیم بیماران ناامیدی که به این بیمارستان می‌آیند پذیرش کرده و آن‌ها را شاد و سلامت به آغوش خانواده برگردانیم.

کد خبر 3972002

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha