پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۲۹

تبلیغات کاغذی از رده خارج شد

مناظره‌های تلگرامی مردم شیراز/ فضای مجازی اولویت اول نامزدها

مناظره‌های تلگرامی مردم شیراز/ فضای مجازی اولویت اول نامزدها

شیراز –فضای مجازی و به‌خصوص تلگرام به صحنه مناظره‌های انتخاباتی مردم و نامزدهای شورای شهرشیراز تبدیل‌شده و ترجیح همه این است که به جای فضای مکتوب و دیگر امکانات، تنها از این فضا استفاده شود.

خبرگزاری مهر، استان‌ها – هادی فتحی: با نزدیک شدن به زمان انتخابات علاوه بر فضای عمومی کشور، فضای مجازی نیز برای خود دارای جایگاه بالایی شده که با راه‌اندازی گروه‌های مختلف نظارت گوناگونی در خصوص کاندیداهای ریاست جمهوری و شورای شهر بیان می‌شود.

شهر شیراز نیز طی چند روز گذشته با اعلام لیست‌های انتخاباتی شورای شهر فضای جدیدی را تجربه می‌کند، علاوه بر دو جناح سیاسی، لیست‌های مختلفی ازجمله اصناف، اهالی فرهنگ و هنر، جامعه مهندسین، متخصصین، فرهنگیان و.. ارائه‌شده که اولویت هرکدام در دست گرفتن فضای مجازی شهر است.

هرچند که در این فضا نیز شیطنت‌هایی ایجاد می‌شود و برخی افراد با بی‌اخلاقی لیست‌های غیرمتعارف ارائه می‌کنند اما در ساعاتی از شبانه‌روز گروه‌های حامی ائتلاف‌ها و کاندیداهای خاص مناظره‌هایی را آغاز می‌کنند.

طبق قانون تا زمان آغاز رسمی تبلیغات حضور و سخنرانی خود کاندیدا در گروه‌های فضای مجازی ممنوع است که در این راستا کاندیداها با استفاده از شماره‌های افراد دیگر در گروه‌ها حاضر هستند و خود تنور انتخابات را گرم می‌کنند.

اما در این میان آنچه بیشتر از همه‌چیز به چشم می‌آید کم رونق شدن درخواست فضای رسانه‌های مکتوب از جانب کاندیداهای شورای شهر است .

هزینه و بازخورد فضای مجازی مناسب تر از رسانه مکتوب است

یکی از اعضای شورای شهر شیراز و کاندیدای دور پنجم انتخابات در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه اولویت امروز در اختیار گرفتن فضای مجازی است، گفت: همان‌گونه که رسانه‌های اینترنتی مانند خبرگزاری‌ها طی چند سال گذشته توانسته‌اند فضای رسانه‌ای کشور و جهان را در اختیار بگیرند در خصوص نوع تبلیغات نیز فضای مجازی کارایی بیشتری دارد.

وی ادامه داد: میزان هزینه در رسانه‌های مکتوب بالا است و درعین‌حال امروز گروه کمی از مردم زمان برای خرید و مطالعه روزنامه اختصاص می‌دهند اما فضای مجازی همراه اکثر مردم است.

این کاندیدای انتخابات شورای شهر شیراز یادآور شد: فضای مجازی به‌گونه‌ای این اجازه را به کاندیداها می‌دهد که با افراد مختلف بحث کرده و نظر آن‌ها را جلب کنند.

عضو شورای شهر شیراز تأکید کرد: زمانی که می‌توان در یک گروه تلگرامی بیش از ۱۰۰۰ نفر را داشته باشیم مانند این است که در فضای حقیقی برای این تعداد سخنرانی می‌شود.

متناسب با پیشرفت‌ها و امکانات حرکت می‌کنیم

یکی دیگر از کاندیداهای انتخابات شورای شهر شیراز با اشاره به اینکه نمی‌توانیم برخلاف جریان تبلیغاتی روز دنیا حرکت کنیم، گفت: زمانی که مردم استفاده از فضای مجازی را تا این اندازه برای خود در اولویت قرار داده‌اند کاندیداها نیز باید از این فرصت برای خود استفاده کنند.

وی افزود: مگر می‌شود زمانی که مردم علاقه به استفاده از فضای مجازی دارند کاندیداها به‌طور سنتی به فکر تبلیغات در رسانه‌های مکتوب باشند.

این عضو شورای شهر شیراز با اشاره به اینکه باید خواسته‌های مردم را به آن‌ها داد، گفت: علاقه جوانان و اقشار مختلف جامعه استفاده از فضاهای مجازی است به همین دلیل گروه‌های مختلفی راه‌اندازی شده و فرصت برای گفت‌وگو و مناظره در اختیار مردم قرار می‌دهیم.

شورای شهر اولویت اول شیراز

اما نظر تعدادی از مردم نیز در اولویت قرار داشتن انتخابات شورای شهر است که این مهم برگرفته از فضای مجازی است زیرا در طول یک شبانه‌روز گروه‌های مختلفی در حمایت از کاندیداهای شورای شهر راه‌اندازی و به‌طور ناخواسته نیز هر فرد عضو این گروه‌ها می‌شود.

از طرفی دیگر به گفته معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری شیراز نظارت کامل بر فضای مجازی و نوع تبلیغات در حال انجام است که حتی تعدادی از ثبت‌نام کنندگان برای حضور در انتخابات نیز به دلیل تخلف تبلیغاتی و عدم توجه به تذکرات فرمانداری از این رقابت حذف شدند.

فضای عمومی شهر به‌یک‌باره تغییر می‌کند

یکی دیگر از کاندیداهای انتخابات شورای شهر شیراز نیز در گفت‌وگو با مهر، با اشاره به اینکه در حال حاضر فضای مجازی بهترین روش تبلیغاتی پیش از زمان قانونی است، گفت: فضای شهر در زمان مناسب به‌یک‌باره تغییر خواهد کرد بنابراین مردم باید از طریق فضای مجازی آماده حضور گسترده در انتخابات باشند.

کد خبر 3972256

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha