پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۲۳

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان:

مربیان باید از نیازها و روحیات کودکان تحت آموزش آگاهی پیدا کنند

مربیان باید از نیازها و روحیات کودکان تحت آموزش آگاهی پیدا کنند

زنجان-مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: مربیان دبستانی پیش باید از نیازها و روحیات کودکان تحت آموزش خود آگاهی پیدا کنند و این شناخت می‌تواند به ارائه خدمات آموزشی کودکان منجر شود.

 به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی تمجیدی ظهر دوشنبه در همایش استانی مربیان پیش دبستانی، به اهمیت دوره کودکی در شکل‌گیری شخصیت کودکان اشاره کرد و افزود: این موضوع در پنج سال اول زندگی بسیار بیشتر است.

وی به لزوم افزایش آگاهی مربیان مدارس تاکید کرد و گفت: مطالعه کتاب‌های جدید در این زمینه و برگزاری کارگاه‌های آموزشی از راهکارهای افزایش سطح آگاهی مربیان است. 

مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: شناخت و فهم درست از نحوه یادگیری  نوآموزان و دانش‌آموزان مراکز پیش‌دبستانی از الزامات کلاس‌های پیش دبستانی است.

تمجیدی تاکید کرد: خلاقیت، ایجاد فرصت‌هایی برای بروز و پرورش استعدادهای کودکان از جمله مهم‌ترین رویکردهای آموزش و  پرورش است واین موضوع در مراکز پیش‌دبستانی باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد. 

وی با بیان اینکه تربیت انسان نیاز به کسب مهارت دارد که باید مورد توجه معلمان و مربیان قرار گیرد، تصریح کرد:  معلمان به ویژه مربیان مراکز پیش‌دبستانی برای آموزش کودکان نیازمند داشتن شناختی از این افراد هستند وآموزش و تربیت کودکان نوعی هنر  است و مربیان پیش‌دبستانی و معلمان باید از ابزارهای مختلف استفاده کنند. 

تمجیدی افزود: مربیان پیش دبستانی باید از نیازها و روحیات کودکان تحت آموزش خود آگاهی پیدا  کنند و این شناخت می‌تواند به ارائه خدمات آموزشی کودکان منجر شود.

مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان تصریح کرد:  آموزش کودکان مسئله‌ای پیچیده  است وآموزش و تربیت کودکان نوعی هنر است و مربیان پیش‌دبستانی و معلمان باید از ابزارهای مختلف استفاده کنند و قصه‌گویی، بازی، سرود و نمایش از جمله این مهارت‌ها هستند.

تمجیدی افزود: در گذشته  تعلیم و تربیت شامل پند و اندرز می‌شد ولی در آموزش‌های نوین شامل آموزش‌های غیر مستقیم  است. 

کد خبر 3973399

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha