پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۵۸

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس:

شاهرود روی توسعه به خود ندیده است/ فقر برنامه‌ریزی احساس می شود

شاهرود روی توسعه به خود ندیده است/ فقر برنامه‌ریزی احساس می شود

شاهرود - نماینده مردم شاهرود و میامی با بیان اینکه شاهرود و عموما شرق استان سمنان روی توسعه به خود ندیده است، گفت: مشکل امروز این منطقه فقر برنامه ریزی برای توسعه زیر ساخت های اقتصادی است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن حسینی شاهرودی در نشست صبح سه شنبه ستاد اقتصاد مقاومتی استان سمنان با حضور وزیر اقتصاد به میزبانی فرمانداری ویژه شاهرود، ضمن بیان اینکه شاهرود غنی از منابع مانند معدن، کشاورزی، خاک، نیروی انسانی و ... است، اما هیچگاه روی توسعه را به خود ندیده است، ابراز داشت: اقدامات مناسبی توسط دولت در حوزه کشاورزی شهرستان به انجام رسیده اما کافی نیست لذا مردم انتظار ایجاد زیرساخت های بیشتری در حوزه صنایع تبدیلی دارند.

وی افزود: انگور تولیدی شاهرود، تنها انگور کشور است که قابلیت نگهداری شش ماهه در سردخانه را دارد اما تا کنون برای تبدیل این محصول به کنستانتره و ... در راستای افزایش ارزش افزوده اقدامات خوبی صورت نگرفته که باید در این حوزه سرمایه گذاری بیشتری کرد.

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی گفت: شاهرود شهرستان محرومی نیست و پتانسیل های فراوان در حوزه های مختلف دارد اما تا کنون آنچنان که شایسته است شکوفا نشده لذا این امر نیازمند نگاه ویزه مسئولان اقتصادی است.

حسینی شاهرودی با بیان اینکه اشتغال یکی از دغدغه های مردم شرق استان سمنان است، تاکید کرد: وجود معادن غنی در این شهرستان می تواند موجب اشتغال فراوان برای مردم این دیار باشد اما امروز چیزی که مردم مشاهده می کنند بیکاری مضاعف بسیاری از جوانان و به خصوص تحصیل کرده ها است.

وی خواستار نگاه ویژه به ظرفیت های شاهرود شد و افزود: گردشگری یکی دیگر از ظرفیت هایی است که می تواند ارزش افزوده بسیاری را برای این شهرستان داشته باشد اما این امر تا کنون مغفول مانده است.

عضو خانه ملت همچنین گفت: وجود برخی قوانین دست و پا گیر همچنین موضوعی است که متاسفانه جلوی بسیاری از سرمایه گذاری ها را در سطح شرق استان سمنان گرفته که امیدواریم این امر نیز با تعامل دولت و مجلس رفع شود.

حسینی شاهرودی درباره سیاست های کلی نظام نیز تاکید کرد: لایحه اصلاح بانکداری اسلامی، اصلاح نظام مالیاتی، اقتصاد مقاومتی و ... لوایح بسیار خوبی هستند که در دستور کار وزارت اقتصادی و دارایی قرار دارد اما باید این اقدامات نمود عینی تری به خود بگیرند.

کد خبر 3974045

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha