پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۲۶

«رخساره» بعد از ۱۴ سال کنسرت می دهد/ توضیحات سرپرست گروه

«رخساره» بعد از ۱۴ سال کنسرت می دهد/ توضیحات سرپرست گروه

کنسرت گروه «رخساره» به سرپرستی و خوانندگی بهاره منصوری اواخر تیرماه در فرهنگسرای نیاوران روی صحنه خواهد رفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهاره منصوری سرپرست و خواننده گروه «رخساره» درباره جدیدترین اجرای این گروه گفت: برای اجرای پیش رو به عنوان رپرتوار، گلچینی از آثار همایون خرم و انوشیروان روحانی را در نظر گرفتیم و در کنار آن نیز مجموعه ای از آثار ماندگار موسیقی را بازخوانی خواهیم کرد.

وی افزود: من بعد از ۱۴ سال دوری از صحنه مجددا بعد از اینکه خیلی از اطرافیان و دوستانم اصرار داشتند و خودم نیز به معنای واقعی دلتنگ این عرصه شده بودم تصمیم گرفتم باز هم بازگشت دوباره ای داشته باشم. در واقع این دوری و دلسردی من از اجرای صحنه ای این بود که آنقدر در این عرصه دست افراد غیر حرفه ای زیاد شده که جذابیتی برای اجرای صحنه ای و حضورم نمی دیدم. به هر ترتیب بنده با اساتید بزرگی نظیر مرحوم محمد نوری کار کردم و از او درس های زیادی در زمینه کار و اخلاق آموختم و واقعا جای خالی او را در موسیقی احسلس می کنم.

منصوری درباره گروه اش نیز گفت: به واسطه یکی از دوستانم با نیوشا بریمانی آشنا شده و بعد از چند جلسه تمرین با گروه حرفه ای برای کنسرت آمادگی لازم را پیدا کردیم و واقعا از همکاری با این افراد واقعا لذت بردم. در این گروه نیوشا بریمانی رهبر ارکستر و نوازنده کمانچه، مینو قاسم پور قانون، نگین سریر پیانو، نیلوفر ابراهیمی فلوت، مهرناز دبیرزاده تمبک، عسل ملک زاده دف و خودم نیز به عنوان خواننده و سرپرست گروه حضور داریم.

کنسرت گروه «رخساره» ویژه بانوان به تهیه کنندگی عباس مهدی فر روزهای ۲۴ و ۲۵ تیرماه ساعت ۲۱ در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران برگزار خواهد شد.

کد خبر 3975244

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مژگان زندیه IR ۲۲:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۲/۲۵
      0 0
      صداش معرکس شنیدم ک میگم حتما برید