پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۰۰

معاون دادسرای عمومی و انقلاب مشهد خبر داد؛

تشکیل ۴۹ پرونده تخلف انتخاباتی در مشهد/احضار ۲۹ نامزد به دادسرا

تشکیل ۴۹ پرونده تخلف انتخاباتی در مشهد/احضار ۲۹ نامزد به دادسرا

مشهد-معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مشهد از احضار ۲۹ نامزد انتخابات شوراهای شهر به دلیل تبلیغات زودهنگام خبر داد.

سید هادی شریعت‌یار در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تبلیغات نامزدهای انتخاباتی باید در زمان مقرر و مطابق چارچوب تعیین شده در قانون باشد و در غیر این صورت با افراد خاطی برخورد خواهد شد.

وی افزود: طبق برسی های انجام شده و گزارش های رسیده به دادسرا، تاکنون ۴۹ پرونده تخلف انتخاباتی در مشهد تشکیل شده است و ۲۹ نفر در این راستا به دادسرا احضار شده اند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مشهد تاکید کرد: فعالیت های انتخاباتی نامزدها در فضای مجازی نیز رصد شده و مستندات لازم تخلفات توسط پلیس فتا جمع آوری و در پرونده متخلفان درج می شود.

شریعت‌یار تاکید کرد: بیشتر تخلفات انتخاباتی در فضای مجازی روی داده و از نامزدها و طرفداران آنها می خواهیم به قانون تبلیغات انتخابات پایبند باشند.

کد خبر 3975342

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha