پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۳۶

دبیر سیزدهمین همایش دکترین مهدویت؛

۵۳ مقاله از خارج کشور به همایش دکترین مهدویت ارسال شد

۵۳ مقاله از خارج کشور به همایش دکترین مهدویت ارسال شد

قم - رئیس موسسه آینده روشن گفت: ۵۳ مقاله خارجی که همه در سطح دکتری است به سیزدهمین همایش دکترین مهدویت ارسال شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مسعود پورسیدآقایی قبل از ظهر پنج‌شنبه در سیزدهمین همایش دکترین مهدویت که در مدرسه امام کاظم(ع) در حال برگزاری است طی سخنانی تعداد مقالات رسیده به این همایش در بخش زبان فارسی را ۱۶۵ مقاله عنوان کرد وگفت: از این تعداد ۸۵ مقاله حوزوی و ۶۰ مقاله هم در سطح دکتری دانشگاهی است که از این تعداد ۹۰ مقاله پذیرفته شد.

وی در ادامه گفت: از کل مقالات رسیده به همایش ۴۰ مقاله در بخش بانوان و ۹۵ مقاله در بخش آقایان بوده است و ۳۰ مقاله هم به شکل مشترک نوشته شده است.

دبیر سیزدهمین همایش دکترین مهدویت در ادامه به مقالات بخش خارجی اشاره کرد و اظهار داشت: در این بخش ۵۳ مقاله به دبیرخانه جشنواره رسیده که ۹ مقاله توسط بانوان و مابقی توسط آقایان نوشته شده است.

وی ادامه داد: ۲۴ مهمان خارجی هم به همایش دعوت شده‌اند و همچنین ۵۰ مهمان خواهر جامعه الزهرا از دانش آموختگان بین الملل این مرکز به این همایش دعوت شدند.

حجت الاسلام پورسیدآقایی همچنین به به اعزام مبلغ به خارج از کشور هم اشاره و عنوان کرد: اعزام مبلغ از سال گذشته و با هدف ترویج فرهنگ و اندیشه مهدویت آغاز شده و در سال گذشته ۹ مبلغ به خارج از کشور اعزام شدند.

حجت الاسلام پورسیداقایی ابراز کرد: در این همایش ۱۵ اثر با موضوع مهدوی هم رونمایی می‌شود.

سیزدهمین همایش دکترین مهدویت با موضوع «عصر ظهور در ادیان ابراهیمی» در آستانه نیمه شعبان طی امروز و فردا در قم برگزار می‌شود.

کد خبر 3975980

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha