پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۱۶

برپایی جشن و سرور؛

جشن میلاد حضرت صاحب الزمان(عج) درنقاط مختلف استان بوشهر برگزار شد

جشن میلاد حضرت صاحب الزمان(عج) درنقاط مختلف استان بوشهر برگزار شد

بوشهر - جشن میلاد حضرت صاحب الزمان(عج) با حضور گسترده و پرشور مردم در شهرها و روستاهای استان بوشهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم جشن میلاد یگانه منجی عالم بشریت در نقاط مختلف استان بوشهر برگزار شد و مردم با برپایی جشن و سرور عشق و ارادت خود به اهل بیت را نشان دادند.

آذین‌بندی و چراغانی کردن خیابان‌ها، برپایی جشن و سرور در مساجد، حسینیه‌ها، تکایا، هیئت‌های مذهبی و منازل، برنامه‌های سخرانی، مدیحه‌سرایی و . . . از جمله برنامه‌های جشن میلاد امام زمان بود.

در برخی مساجد استان بوشهر نیز مراسم احیاء شب نیمه شعبان برگزار شد و برپایی دعای ندبه از دیگر برنامه‌ها در جشن میلاد حضرت مهدی موعود(عج) در استان بوشهر بود.

مشارکت ۱۰۰۰ هیئت مذهبی در جشن میلاد

رئیس شورای هیئت‌های مذهبی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای برگزاری جشن‌های میلاد حضرت صاحب الزمان(عج) با هماهنگی انجام شده شاهد برگزاری جشن‌های باشکوهی بودیم.

نوشاد نوشادی اضافه کرد: بیش از هزار هیئت مذهبی در نقاط مختلف استان بوشهر در برگزاری برنامه‌های جشن میلاد حضرت مهدی مشارکت داشتند و این جشن‌ها با کیفیت بالایی و به صورت مردمی برگزار شد.

وی افزود: دعوت از سخنرانان و مداحان اهل بیت (ع) مولودی خوانی توسط مداحان، چراغانی مساجد حسینیه و محلات توسط هیئات مذهبی و اجرای مسابقات فرهنگی همراه با اهدای جوائز از برنامه های شب و روز میلاد بود.

رئیس شورای هیئت‌های مذهبی استان بوشهر خاطرنشان کرد: مردم در نقاط مختلف استان ایستگاه‌های صلواتی را برپا کردند و میزبان خیل عظیم مردم بودند.

انتظار فرج از بزرگترین عبادات است

مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری برنامه‌های باشکوه میلاد حضرت صاحب الزمان(عج) در استان، اظهار داشت: حضور گسترده اقشار مختلف مردم به‌ویژه جوانان را در این برنامه‌ها شاهد هستیم.

حجت الاسلام عبدالرضا سروستانی با اشاره به اینکه جهان از وجود امام بزرگوار همچون خورشیدی از پشت ابرها بهره می‌گیرد، اضافه کرد: امام عصر (عج) بر امور مسلمین نظارت دارد و امور را به واسطه نواب عام خود مدیریت می‌کند.

وی با بیان اینکه وقتی امام عصر (عج) ظهور کنند حق مظلوم را از  ظالم خواهند ستاند، ادامه داد: مردم در زمان غیبت امام عصر وظایف مهمی دارند و انتظار فرج از بزرگترین عبادات است.

کد خبر 3976642

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha