پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۵۲

گزارش خبرنگار مهر از باکو؛

چرا خدمتی و نوروزیان مدال طلا تیراندازی را از دست دادند؟

چرا خدمتی و نوروزیان مدال طلا تیراندازی را از دست دادند؟

تیراندازان  تیم میکس ١٠ متر تفنگ بادی در مورد عملکرد خود در فینال بازی های کشورهای اسلامی که منجر به مدال نقره شد، توضیح دادند.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به باکو، تیم تیراندازی ایران با ترکیب نجمه خدمتی و پوریا نوروزیان ظهر امروز یکشنبه در ماده میکس ۱۰ متر تفنگ بادی به مدال نقره دست یافت.

خدمتی پس کسب این مدال گفت: این برای اولین بار بود که ماده میکس برگزار شد و ما توانستیم فینالیست شویم اما در دیدار نهایی شرایط اجازه نداد به مدال طلا برسیم. در واقع فشار مسابقه دیروز باعث شد که قهرمان نشویم. به هر حال مدال نقره هم خوب است.

وی ادامه داد: ما فینال را از همان ابتدا خوب شروع نکردیم و تیم بنگلادش پیش افتاد و در نهایت به قهرمانی نرسیدیم.

همچنین نوروزیان گفت: ما به دنبال فینالیست شدن هر دو تیم ایران بودیم اما در نیمه‌نهایی در یک گروه قرار گرفتیم. در فینال هم آن چیزی که می خواستیم رقم نخورد. الان نمی توانم بگویم کجای کار اشتباه بود و باید در این باره بررسی شود. به هر حال این رقابت تجربه خوبی بود و در اولین دوره برگزاری ماده میکس به مدال رسیدیم.

کد خبر 3978511

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha