به گزارش خبرنگار مهر، محمود ربیعی صبح جمعه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مردم به نفع خود رأی می دهند و روی منافع خود پافشاری می کنند.
وی افزود: به نظر می رسد نگاه عمومی مردم به سمت ایجاد آرامش، امنیت، اقتصاد فعال، رابطه با دنیا و ایجاد شور و نشاط ملی است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان ادامه داد: این چارچوب در کنار اسناد بالادستی قانون اساسی و جایگاه رهبر معظم انقلاب، قوای سه گانه مستقل و با قدرت نکاتی است که افکار عمومی انتخابات روی آن تاکید داشته است.
رای مردم تاثیرگذار است
ربیعی اضافه کرد: برداشت من این است مردم احساس می کنند شرایط رای دادن تغیراتی ایجاد می کند و رای آن ها مصنوعی نیست و تاثیرگذار است.
وی تصریح کرد: هم امر باعث شده مردم گلستان ساعات اولیه صف بکشند و منتظر باشند تا رئیس جمهور و نمایندگان خود در شوراهای اسلامی شهر و روستا را انتخاب کنند.
وی خاطرنشان کرد: به اعتقاد من در این دوره انتخابات رکورد مشارکت مردم نسبت به دو دهه قبل شکسته می شود.
ربیعی بیان کرد: باید توجه داشته باشیم در شوراهای اسلامی شهر و روستا و ریاست جمهوری هرکس رای بیاورد منتخب همه مردم است نه فقط کسانی که به آن ها رای داده اند و باید به رای مردم احترام بگذارد.
به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان گفت: انتخابات ما رقابت همراه رفاقت است و حتی اگر در دوران تبلیغات هم شاهد چالش انتخاباتی باشیم پس از پایان رای گیری رئیس جمهور منتخب را یاری می کنیم.
وی گفت: رئیس جمهور حافظ قانون اساسی و نماد جمهوریت ایران در عرصه بین الملل است و هر کس آرای مردم را جلب کند مورد احترام خواهد بود.
ربیعی افزود: انتظار داریم رئیس جمهور منتخب تیمی را انتخاب کند که بیشتر به مشکلات جامعه از جمله اشتغال، بیکاری، تولید و رفاه عمومی و ... توجه کند.
وی ادامه داد: با توجه به پیام رهبر معظم انقلاب در سال ۹۵ و ۹۶ و شرایط جمعیتی، جامعه امروز بیش از تمام مباحث دیگر به اشتغال، تولید و رونق اقتصادی باید توجه داشته باشد.
ربیعی اضافه کرد: انتظار مردم این است دولت دوازدهم تیم اقتصادی و مدیرانی را انتخاب کند که با انگیزه، مسلط و با تجربه بوده و در سال ۱۴۰۰ شاهد گزارش کار موفق در اقتصاد کشور باشیم.
نظر شما