پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۶:۵۴

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان همدان:

سیستم آموزشی کلاس های درس طوطی‌پرورش است

سیستم آموزشی کلاس های درس طوطی‌پرورش است

همدان - معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان همدان گفت: بسیاری از کلاس‌ های درس دانش آموزان طوطی‌پرورش است و فقط جواب می‌خواهیم در حالیکه باید از دانش‌آموزان سئوال خواست.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین بهرامی‌نوید ظهر دوشنبه در جشنواره استانی «جابربن حیان» در همدان با اشاره به اینکه اگر تلاش مجموعه آموزش و پرورش در تربیت دانش آموزان اثرگذار نباشد و در فرزندان احساس مسئولیت ایجاد نکند در واقع آب در هاون کوبیدن است، افزود: پیگیری ها باید منجر به تعامل و خلاقیت شود.

وی با تاکید بر اینکه اگر کتاب در فرد تاثیر نگذارد و رویکرد و نگاه وی را عوض نکند ارزشی ندارد، گفت: موضوع جابربن حیان نمادی از آموزش و پرورش حقیقی است.

بهرامی‌نوید باتاکید بر اینکه با شرکت دادن دانش‌آموزان در این جشنواره به اهداف مورد نظر خواهیم رسید، گفت: برای تربیت دانش‌آموزان باید در دل آنها نیز اثر گذار بود.

طرح جابربن حیان ذهن دانش‌آموز را درگیر می‌کند

وی با بیان اینکه طرح جابربن حیان ذهن دانش‌آموز را درگیر می‌کند، افزود: باید در جامعه اهل کار و اهل خرد را تربیت کرد.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان همدان بابیان اینکه یکی از دلایل ضعیف بودن آموزش و پرورش عدم ورود آن به حیطه عمل است، گفت: بسیاری از کلاس‌ ها طوطی‌پرورش است و فقط جواب می‌خواهیم در صورتی که باید از دانش‌آموزان سئوال خواست.

بهرامی‌نوید با بیان اینکه آموزش و پرورش فرصت آموزش را فراهم می‌کند و در موضوع جابربن حیان این جریان تحقق یافته است، افزود:‌ معلم باید همواره دانش‌آموز را به تعجب وا دارد و اگر اینگونه نباشد دانش‌آموز به درک و فهم نمی‌ رسد.

وی افزود: متاسفانه از ادبیات دور شدیم و امروز دانش‌آموزان کمتر می‌توانند بخوانند و بنویسند و اکنون گوشی‌های تلفن همراه سواد کودکان را پایین آورده است.

۱۰۰ طرح به مرحله استانی جشنواره جابربن حیان رسیده است

وی با بیان اینکه در جشنواره جابربن حیان ۱۰۰ طرح به مرحله استانی رسیده است، گفت: از این تعداد ۶ طرح به مرحله کشوری راه خواهد یافت که مرحله کشوری تابستان برگزار خواهد شد.

بهرامی‌نوید با اشاره به اینکه ۳ هزار و ۳۵۸ طرح در مرحله استانی جمع‌آوری شده بود که ۲ هزار و ۳۶۵ مدل بود، به جمع‌آوری ۵ هزار و ۳۶۳  نمایش علمی، یک هزار و ۴۶۶ آزمایش و یک هزار و ۸۱۵ طراحی و ساخت اشاره کرد و گفت: از این تعداد ۱۰۰ طرح به مرحله استانی راه خواهد یافت.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه ۲۴ هزار و ۳۱۷ دانش‌آموز در این جشنواره شرکت کردند، افزود:‌ ۲ هزار و ۲۰۹ معلم راهنما نیز در این جشنواره فعالیت داشتند.

مدیرعامل مؤسسه فرهنگی انتشارات مدرسه نیز گفت: میزان آگاهی ما از جهان اطراف و میزان درک ما از دنیا، میزان هستی ما را مشخص خواهد کرد.

آگاهی با حرکت و پرس و جو به دست می‌آید

حمیدرضا شاه‌آبادی با اشاره به اینکه یکی از ماموریت‌های ما پس از خلقت به دست آوردن فهم بیشتر و آگاهی است که ما را به مقام انسانی می‌رساند، افزود: آگاهی با حرکت و پرس و جو به دست می‌آید.

وی با اشاره به اینکه کتاب فهم ما را از زندگی با دیگران گسترش می‌دهد، بیان کرد: کتاب ما را به هستی می‌رساند اما متاسفانه در کشور در برخی موارد سطح میزان مطالعه پایین است.

شاه‌آبادی با بیان اینکه در ایران میزان مطالعه سطح پایینی دارد اما در برخی کشورها سطح مطالعه بالاست، گفت: باید کتاب‌های ساده و روان تولید و فرزندان خود را نیز به خواندن چنین کتاب‌هایی دعوت کنیم.

حمیدرضا شاه‌آبادی افزود: باید به کتاب‌های ساده و روان و کتاب‌هایی که مفاهیم پیچیده را به صورت ساده و روان در اختیار مردم بگذارد، توجه کرد.

مدیرعامل مؤسسه فرهنگی انتشارات مدرسه با اشاره به اینکه طرح باشگاه معلمان نویسنده مراحل پایانی خود را گذرانده است، عنوان کرد:‌ از معلمان نویسنده در نمایشگاه کتاب استفاده شد.

کد خبر 3985980

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha