پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ آبان ۱۳۸۵، ۱۱:۲۱

در كارگاه بين المللي ايمني و امنيت آزمايشگاهي عنوان شد:

هيچ كس حق ندارد به بهانه تحقيق به محيط زيست آسيب وارد كند

هيچ كس حق ندارد به بهانه تحقيق به محيط زيست آسيب وارد كند

وزير بهداشت با بيان اينكه ايمني زيستي فقط شامل كاركنان نمي شود چون بر زندگي تمامي مردم موثر خواهد بود و دولت ها و مسئولان بايد به صورت جدي و شفاف در اين زمينه فعاليت كنند ، گفت: هيچ كس حق ندارد حتي به بهانه تحقيق و ديگر مسائل ، به محيط زيست آسيب وارد كند.

به گزارش خبرنگار مهر ، دكتر كامران باقري لنكراني امروز در اولين كارگاه بين المللي ايمني و امنيت آزمايشگاهي در هتل لاله تهران افزود: امروزه شاهد بروز بيماري ها و استفاده از داروهاي مختلف هستيم بنابراين موضوع ايمني زيستي بايد به عنوان يكي از مهم ترين مسئوليت هاي مقامات بهداشتي كشورها در نظر گرفته شود.

وي اظهار داشت: بر اساس برنامه هاي وزارت بهداشت ، استخدام و آزمايش هاي دوره اي مورد نياز است و كميته ايمني زيستي و امنيت زيستي بايد در سطح ملي انجام شود.

وزير بهداشت گفت: انجام مميزي مشاركت در برنامه هاي مختلف و گزارش اتفاقات مي تواند به بهبود بحث نظارت و پايش و نيز ضد عفوني كردن و پاكسازي كمك كند و وجود كميته ها در نظارت مي تواند موثر واقع شود.

وي تصريح كرد: كشور در زمينه دارويي و بهداشتي برنامه هاي ملي را طي سال هاي اخير مد نظر قرار داده است و امروزه تجهيز در خصوص مواد عفوني فقط در ايمني زيستي نيست بلكه امنيت زيستي هم مهم است تا از سوء استفاده و آزاد شدن عوامل بيماري زا جلوگيري كند.

لنكراني گفت: حفاظت فيزيكي و اعتماد بخشي به كاركنان يا اورژانس ها بايد مورد توجه قرار گيرد كه ايران در اين زمينه ها تجربيات خود را در اختيار ديگر كشورها قرار مي دهد.

کد خبر 398682

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha