پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۷

رئیس گروه بانوان اداره ورزش و جوانان اردبیل:

۱۴ هزار ورزشکار زن در اردبیل ساماندهی شدند

۱۴ هزار ورزشکار زن در اردبیل ساماندهی شدند

اردبیل – رئیس گروه بانوان اداره ورزش و جوانان استان اردبیل گفت: ۱۴ هزار و ۵۷۵ ورزشکار زن در استان اردبیل ساماندهی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، مژگان سلطانی بعدازظهر سه‌شنبه در نشست تخصصی ورزش بانوان استان اردبیل تصریح کرد: این تعداد در ۵۹ هیئت ورزشی فعالیت دارند.

وی تعداد مدال کسب شده توسط بانوان ورزشکار اردبیل را شامل ۲۳۰ مورد عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۷۲ مدال طلا، ۷۵ مدال نقره و مابقی برنز است.

رئیس گروه بانوان اداره ورزش و جوانان استان متذکر شد: استان اردبیل در سال گذشته همچنین حائز رتبه دوم توسعه ورزش‌های همگانی شد که نیمی از برنامه‌های آن برای بانوان اجرا شده بود.

سلطانی تأکید کرد: در راستای اجرای سند توسعه و تعالی نیز با همکاری سپاه حضرت عباس (ع) استان سالن‌های سپاه به صورت رایگان در اختیار هیئت‌های ورزش همگانی قرار می‌گیرد.

وی همچنین به ایجاد زمینه ورزش برای بانوان شاغل در ادارات استان اشاره کرد و گفت: بانوان می‌توانند از ساعت ۷:۳۰ تا ۹ صبح در برنامه‌های ورزش صبحگاهی حضور یابند.

رئیس گروه بانوان اداره ورزش و جوانان استان همچنین به انعقاد تفاهم‌نامه استان‌های شمال غرب کشور اشاره کرد و افزود: در این راستا برنامه‌هایی برای آموزش، ورزش همگانی و ورزش قهرمانی اجرا می‌شود.

کد خبر 3987065

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha