پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۴۷

صرف ٦٦درصد هزینه‌های بلندمدت تأمین اجتماعی برای مستمری بازنشستگان

صرف ٦٦درصد هزینه‌های بلندمدت تأمین اجتماعی برای مستمری بازنشستگان

در ٩ ماه منتهی به آذر سال ٩٥، سازمان تأمین اجتماعی در بخش مستمری بازنشستگی ١٨٠ هزار و ٣٩٦ میلیارد و ٩٣٥ میلیون ریال هزینه کرد که ٦٦ درصد از هزینه های بلندمدت این سازمان را به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی،  بر اساس اعلام دفتر آمار و محاسبات اقتصادی و اجتماعی این سازمان، ٢٧٣ هزار و ١٣٥ میلیارد و ٩٦٧ میلیون ریال  به عنوان هزینه های بلندمدت توسط سازمان تأمین اجتماعی در ٩ ماه منتهی به آذر سال گذشته هزینه شده است.

پرداخت مستمری به بازماندگان بیمه‌شدگان متوفی از دیگر تعهدات بلندمدت سازمان تأمین‌اجتماعی است که در این بخش مبلغ ٥٧ هزار و ٤٨٤ میلیارد و ٦٥٨ میلیون ریال طی مدت مذکور پرداخت شده است و این پرداخت ٢١,١ درصد از هزینه بلندمدت را دربر می‌گیرد.

مستمری از کارافتادگی از دیگر مزایای قانونی قابل پرداخت به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی است که در این بخش از تعهدات بلندمدت ٨ هزار و ٩٨٨ میلیارد و ٧٩٦ میلیون ریال پرداخت شده که ٣,٣ درصد از کل پرداختی‌های بلندمدت در همین مدت است.

طی ٩ ماه منتهی به آذر سال گذشته، همچنین مبلغ ٤ هزار و ٣٦١ میلیارد و ٤٥٩ میلیون ریال بابت کمک هزینه سبد خانوار، ٥ هزار و ٢٠٨ میلیارد و ٧٩٧ میلیون ریال بابت کمک هزینه عایله‌مندی، ٧ هزار و ٩٤٠ میلیارد و ٢٣٣ میلیون ریال بابت بن، ٣ هزار و ١٢٣ میلیارد و ٩٦ میلیون ریال بابت حق سنوات مستمری‌بگیران، یک هزار و ٢٩٦ میلیارد و ٩٨ میلیون ریال  بابت کمک هزینه اولاد، ٣‌ هزار و ٤٠٥ میلیارد و ٨١٨ میلیون ریال بابت کمک هزینه مسکن، ٣١٠ میلیارد و ٦٤٨ میلیون ریال بابت کمک هزینه همسر متکفل فرزند و ٦١٩ میلیارد و ١٤٩ میلیون ریال در بخش مساعدت سازمان بابت حق بیمه تکمیلی درمان مستمری بگیر توسط سازمان تأمین‌اجتماعی پرداخت شده است.
 

کد خبر 3991720

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha