پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۴۶

تمهیدات اورژانس برای مراسم سالگرد ارتحال امام (ره)

تمهیدات اورژانس برای مراسم سالگرد ارتحال امام (ره)

معاون اورژانس کشور از استقرار ۱۹۰ دستگاه آمبولانس و اتوبوس آمبولانس در محوطه حرم امام خمینی (ره) در بیست و هشتمین سالگرد ارتحال امام (ره) خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن میری در جلسه هماهنگی طرح‌های ترافیکی درباره تمهیدات اورژانس و اقدامات انجام شده از سوی این نیرو اظهار کرد: اورژانس کشور در طرح نوروزی امسال به  ۳۵ هزار مصدوم امدادرسانی کرد که از این تعداد ۳۵۸۱ نفر به شکل سرپایی خدمات را دریافت کرده و بیش از ۳۰ هزار نفر نیز به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند.

وی با بیان اینکه در مجموع دو میلیون و ۹۰۰ هزار مراجعه به دلیل تروما به بیمارستان‌های و مراکز مختلف اورژانس وجود داشته است، گفت: ۸۰ درصد این افراد به شکل سرپایی درمان و ۱۲ هزار نفر نیز در بخش‌ها بستری شدند.

معاون اورژانس کشور با اشاره به اقدامات انجام شده اورژانس کشور در مراسم ارتحال امام خمینی (ره) اظهار کرد: در این ایام ۱۸۰ دستگاه آمبولانس زمینی و ۱۰ دستگاه اتوبوس آمبولانس در نقاط مختلف اطراف حرم مستقر خواهند شد. همچنین ۱۰ درمانگاه نیز در خدمت زائران خواهد بود.اورژانس نسبت به پوشش هوایی مراسم و ارائه امداد نیز اقدام خواهد کرد.

معاون اورژانس کشور با بیان اینکه اورژانس آماده است تا همزمان با دیگر دستگاه‌ها طرح ترافیکی تابستان ۹۶ را آغاز کند، گفت: علاوه بر این موضوع ما امسال در سواحل شمال کشور نیز استقرار خواهیم داشت و بیش از ۶۰ کمپ سلامت را در سواحل شمال کشور مستقر خواهیم کرد.

کد خبر 3992457

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha