به گزارش خبرنگار مهر، کارگاه آموزشی خمیربازی استاندارد برای ۱۲۰نفر از مربیان و مدیران مهدهای کودک و مدیران مراکز شبانه روزی کرمانشاه، امروز چهارشنبه در در محل خانه معلم کرمانشاه برگزار شد.
آموزش مهارت های حرکتی و پرورش خلاقیت از اهداف برگزاری این کارگاه یک روزه عنوان شد.
مرتضی کوهی، معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه در این کارگاه اظهار کرد: طبق تفاهم نامه دفتر کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی با یک شرکت تولید لوازم تحریر مربیان این شرکت با حضور در مراکز استان ها آموزش های لازم در زمینه خلاقیت همه جانبه کودکان از طریق خمیربازی را ارائه می دهند.
وی ابراز کرد: ارائه این آموزش ها موجب افزایش مهارت های تدریس مربیان و ارتقای سطح آموزش آنها به کودکان می شود و این اقدام مثبت در زمینه رشد خلاقیت کودکان بسیار تأثیرگذار است.
به گفته کوهی، رشد همه جانبه کودکان در ابعاد مختلف از جمله اهداف مهم سازمان بهزیستی است و مدیران مهدهای کودک باید آموزش کودکان را مورد توجه جدی قرار دهند، چراکه آموزش ها می تواند در کودکان تحول ایجاد کند.
این مسئول با بیان اینکه شاهد تبلیغاتی علیه مهدهای کودک از سوی مؤسسات نابالغ هستیم، افزود: این امر رقابت ناسالمی را ایجاد کرده و قطعا شرکت در این کارگاه ها و توجه به خلاقیت و بازی کودکان می تواند بازار رقابت را به سمت مهدهای کودک جلب کند و شایستگی مهدهای کودک در استانداردسازی و ارائه آموزش های نوین به کودکان را دوچندان کند.
وی اضافه کرد: رشد و یادگیری کودکان از زمین بازی نشأت می گیرد و داشتن بچه های سالم در دل بازی است و جدی گرفتن آموزش ها می تواند تأثیر بسیار مطلوبی برای شناسایی کودکان و مهدهای کودک داشته باشد.
نظر شما