پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۰۵

طی نامه ای از سوی طاهری؛

پرسپولیس خواستار قطع همکاری با اسپانسرش شد/ طلب ۲۱ میلیارد تومانی

پرسپولیس خواستار قطع همکاری با اسپانسرش شد/ طلب ۲۱ میلیارد تومانی

سرپرست باشگاه پرسپولیس طی نامه ای رسمی به مدیر اسپانسر سرخپوشان، عدم تمایل این باشگاه برای تمدید قرارداد با وی که همزمان با والیبال نیز همکاری دارد را اعلام کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، «نگاه پردازان امین سیما کیش» نام شرکتی است که مهرماه سال ۹۴ در نشستی رسمی از سوی علی اکبر طاهری به عنوان اسپانسر باشگاه پرسپولیس معرفی شد. قرارداد همکاری این اسپانسر و باشگاه پرسپولیس تا پایان فصل ۹۶ - ۹۵ بود. حالا با توجه اتمام این فصل از رقابت ها - لیگ برتر و جام حذفی - علی اکبر طاهری طی نامه ای رسمی به مدیریت این شرکت اعلام کرده که تمایلی برای ادامه و تمدید قرارداد ندارد.

سرپرست پرسپولیس با ارسال این نامه به شیرازی، مسئول اسپانسر این باشگاه، خواستار تعیین تکلیف وضعیت مالی قراردادهای منعقد شده با اشخاص ثالث و همچنین وجود دریافتی و وجوه باقی مانده شده است.

این در حالی است که در رابطه با استعفای علی اکبر طاهری از مدیریت باشگاه پرسپولیس پشت پرده هایی مطرح شده مبنی بر اینکه «اصرار یکی از معاونان وزیر ورزش برای تمدید قرارداد با اسپانسر»، از دلایل اصلی این استعفا است. حال اینکه مدیریت اسپانسر پرسپولیس (شیرازی) همزمان با فدراسیون والیبال نیز در بخش سامانه پیامکی این فدراسیون همکاری دارد.

اینکه اسپانسر باشگاه پرسپولیس طی دو سال گذشته چقدر به تعهداتش نسبت به این باشگاه عمل کرده، خیلی دقیق مشخص و اعلام رسمی نشده اما گفته می شود سرخپوشان ۲۱ میلیارد از این شرکت طلبکار هستند.

کد خبر 3993552

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha