به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار رضا بنی اسدی فر در تشریح این خبر گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان منوجان با کسب خبری مبنی بر انتقال مواد مخدر از طریق محورهای مواصلاتی جنوب کرمان به استان هرمزگان، دستگیری اعضای این باند را در دستور کار خود قرار دادند.
وی اظهار داشت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این شهرستان با هماهنگی مقامات قضائی و برپایی ایست و بازرسی در محور «چاه شاهی - هشت بندی» به یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ سفید رنگ مشکوک شدند.
وی ادامه داد: سرنشینان خودرو به محض مشاهده ماموران اقدام به تیراندازی کردند و از محل متواری شدند که با عکس العمل ماموران خودرو آنان متوقف شد.
سردار بنی اسدی فر گفت: راننده خودرو با استفاده از پوشش جنگلی منطقه به کوه های اطراف متواری شد و سرنشین خودرو طی درگیری به هلاکت رسید.
وی با اشاره به ادامه تحقیقات برای شناسایی و دستگیری متهم دیگر افزود: در بازرسی از این خودرو ۱۹۷ کیلوگرم حشیش و ۵۶ کیلو تریاک کشف شد و به همراه خودرو برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع ذیصلاح شدند.
فرمانده انتظامی استان کرمان در تشریح عملیات دیگر گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان سیرجان طی یکسری اقدامات اطلاعاتی از انتقال محموله مواد مخدر به وسیله یک دستگاه کامیون به استان های مرکزی کشور باخبر شدند.
وی تصریح کرد: در عملیاتی منسجم، قاچاقچیان حین انتقال مواد مخدردر محور مواصلاتی «سیرجان- بندرعباس» کامیون حامل مواد را شناسایی و متوقف کردند و در بازرسی از آن۳۵۰ کیلو تریاک کشف شد.
سردار بنی اسدی فر تصریح کرد: در این رابطه یک دستگاه کامیون توقیف و دو نفر متهم دستگیر که برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شدند.
فرماندهی انتظامی استان با اشاره به اینکه این محموله ها به مقصد استان های مرکزی کشور بارگیری شده بودند، نقش ارزنده گزارشات مردمی و همکاری همه جانبه مردم با پلیس را مهم دانست و از شهروندان خواست، در صورت مشاهده هرگونه تهیه، توزیع و فروش موادمخدر، با تلفن ۱۱۰ و ۱۲۸ تماس حاصل کنند.
نظر شما