پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۴۷

فرمانده انتظامی استان کرمان:

نیم تن انواع مواد مخدر در کرمان کشف شد/هلاکت یک شرور مسلح

نیم تن انواع مواد مخدر در کرمان کشف شد/هلاکت یک شرور مسلح

کرمان - فرمانده انتظامی استان کرمان از کشف بیش از نیم تن انواع مواد مخدر و هلاکت شرور مسلح توسط ماموران انتظامی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار رضا بنی اسدی فر در تشریح این خبر گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان منوجان با کسب خبری مبنی بر انتقال مواد مخدر از طریق محورهای مواصلاتی جنوب کرمان به استان هرمزگان، دستگیری اعضای این باند را در دستور کار خود قرار دادند.

وی اظهار داشت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این شهرستان با هماهنگی مقامات قضائی و برپایی ایست و بازرسی در محور «چاه شاهی - هشت بندی» به یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ سفید رنگ مشکوک شدند.

وی ادامه داد: سرنشینان خودرو به محض مشاهده ماموران اقدام به تیراندازی کردند و از محل متواری شدند که با عکس العمل ماموران خودرو آنان متوقف شد.

سردار بنی اسدی فر گفت: راننده خودرو با استفاده از پوشش جنگلی منطقه به کوه های اطراف متواری شد و سرنشین خودرو طی درگیری به هلاکت رسید.

وی با اشاره به ادامه تحقیقات برای شناسایی و دستگیری متهم دیگر افزود: در بازرسی از این خودرو ۱۹۷ کیلوگرم حشیش و ۵۶ کیلو تریاک کشف شد و به همراه خودرو برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع ذیصلاح شدند.

فرمانده انتظامی استان کرمان در تشریح عملیات دیگر گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان سیرجان طی یکسری اقدامات اطلاعاتی از انتقال محموله مواد مخدر به وسیله  یک دستگاه کامیون به استان های مرکزی کشور باخبر شدند.

وی تصریح کرد: در عملیاتی منسجم، قاچاقچیان حین انتقال مواد مخدردر محور مواصلاتی «سیرجان- بندرعباس» کامیون حامل مواد را شناسایی و متوقف کردند و در بازرسی از آن۳۵۰ کیلو تریاک کشف شد.

سردار بنی اسدی فر تصریح کرد: در این رابطه یک دستگاه کامیون توقیف و دو نفر متهم دستگیر که برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شدند.

فرماندهی انتظامی استان با اشاره به اینکه این محموله ها به مقصد استان های مرکزی کشور بارگیری شده بودند، نقش ارزنده گزارشات مردمی و همکاری همه جانبه مردم با پلیس را مهم دانست و از شهروندان خواست، در صورت مشاهده هرگونه تهیه، توزیع و فروش موادمخدر، با تلفن ۱۱۰ و ۱۲۸ تماس حاصل کنند.

کد خبر 3993618

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha