پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۳۳

امام‌جمعه بجنورد:

امام(ره) الگویی تمام‌عیار/ رقبا در انتخابات ۹۶ نجابت به خرج دادند

امام(ره) الگویی تمام‌عیار/ رقبا در انتخابات ۹۶ نجابت به خرج دادند

بجنورد- امام‌جمعه بجنورد گفت: امام خمینی(ره) الگوی تمام‌عیار یک انسان واقعی بود که هنوز هم پس از گذشت ۲۸سال از ارتحال این ابرمرد زمان، راه و آرمان‌های او استوار و پایدار باقی‌ است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ابوالقاسم یعقوبی در خطبه‌های آیین عبادی سیاسی نماز جمعه بجنورد با اشاره به در پیش بودن سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره) اظهار کرد: ایشان بعد از ائمه معصومین(ع)، ابرمرد تاریخ اسلام است.

حجت‌الاسلام یعقوبی عنوان کرد: امام(ره) ابرمردی بود که توانست اسلام ناب محمدی را به منصه ظهور برساند و با برافراشتن پرچم اقتدار، عزت و عظمت اسلامی، اسلام را به رخ دشمنان بکشاند.

وی بابیان اینکه سرمایه امام(ره) اخلاص و دستمایه‌اش، تواضع بود، تصریح کرد: امام(ره) الگوی تمام‌عیار یک انسان واقعی بود.

وی با اشاره به اینکه هرچه درباره امام(ره) گفته شود بازهم نمی‌توانیم شخصیت این مرد بزرگ و ابرمرد زمان را توصیف کنیم، اظهار کرد: امام خمینی(ره) فردی بود که کوثر قرآن و سیره اهل‌بیت(ع) را در جهان جاری ساخت و در مقابل متکاثرین و مستکبرین عالم موضع گرفت.

امام‌جمعه بجنورد با تأکید بر اینکه امروز انقلاب اسلامی موقوفه بزرگ امام(ره) است، عنوان کرد: بعد از رحلت امام(ره) چشمان حسودان و کینه‌توزان به انقلاب دوخته‌شده بود تا ببینند چه اتفاقی خواهد افتاد و گمان می‌بردند پایان عمر امام، پایان عمر انقلاب خواهد بود.

حجت‌الاسلام یعقوبی تصریح کرد: اما خداوند همواره بر روی زمین برای حفظ دینش ذخیره دارد و انتخاب حضرت خامنه‌ای به‌عنوان جانشین بر حق امام(ره)، مانع کمرنگ شدن آرمان‌های انقلاب و خط امام(ره) شد.

وی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب طی این ۲۸ سال بزنگاه‌های زیادی را مدیریت بحران کرده است، اظهار کرد: ۱۸ تیر، ۱۱ سپتامبر، حمله صدام به کره و فتنه ۸۸ ازجمله این بزنگاه‌ها است که مدیریت و سیاست‌های حکیمانه رهبر انقلاب، توانایی ایشان را بر عالم ثابت کرد.

رمضان؛ ماه بهره‌گیری از رحمت الهی و فرصت انس با قرآن

امام‌جمعه بجنورد بابیان اینکه ماه رمضان، ماه بهار قرآن است، بر استفاده از فرصت‌های این ماه و انس بیشتر با قرآن کریم تأکید کرد.

حجت‌الاسلام یعقوبی افزود: انس با قرآن هم باید با تلاوت و نیز با تدبر و انس با مفاهیم قرآن باشد تا بتوانیم در این ماه مبارک، جان را از معارف قرآن سیراب کنیم.

وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از فرصت‌های ماه رمضان، درک نیاز نیازمندان است، عنوان کرد: در ماه رمضان، مؤمنان باید در کار خیر از یکدیگر سبقت بگیرند.

حجت الاسلام یعقوبی با تأکید بر اینکه ماه رمضان برای مؤمنان غنیمت و سرمایه است، تصریح کرد: مؤمنان با پس‌اندازی و ذخیره‌ای که در این ماه کسب می‌کنند برای یک سال خود توشه معنوی دارند.

وی افزود: در ماه رمضان درهای رحمت الهی به‌سوی انسان‌ها باز می‌شود که فرصت بی‌بدیل برای بهره‌برداری بی‌نظیر را برای مسلمانان فراهم می‌آورد.

منتقدان دولت گروهی در اقلیت نیستند

امام جمعه بجنورد در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های رأی در انتخابات ۲۹ اردیبهشت‌ماه گذشته و تشکر از این حضور دشمن‌شکن، عنوان کرد: این انتخابات نکته‌هایی را به همراه داشت چراکه حضور ۴۱ میلیونی ملت غیور ایران اسلامی در این انتخابات که باوجود مشکلات معیشتی، اشتغال و بیکاری اما بازهم برای پیوند با نظام و رهبری نظام به میدان آمدند و حماسه آفریدند.

حجت الاسلام یعقوبی این حضور را نشان از بالندگی و رسیدن به بلوغ سیاسی ملت ایران دانست و اظهار کرد: این حضور سبب حاکم شدن یأس بر دشمنان شد.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی ضمن تبریک به رئیس‌جمهور منتخب، عنوان کرد: اما چند تذکر را نیز باید بیان کنم و آن این است که شما رئیس‌جمهور تمام ملت ایران هستید، چه آن‌ها که به شما رأی دادند و چه آن‌ها که رأی ندادند.

وی تصریح کرد: این انتخابات نشان داد که منتقدان دولت، گروهی در اقلیت نیستند بلکه جمعیتی ۱۶ میلیون نفری هستند، بنابراین دولتمردان نگویند اقلیت به عملکرد ما انتقاد دارند.

خطیب نماز جمعه بجنورد با تأکید بر اینکه منتقدین این دولت اقلیت نیستند، عنوان کرد: ۱۶ میلیون، عدد بزرگی است و جمعیت کمی نیست، بنابراین این پیام را باید برای چهار سال آینده دریافت کنید.

وی با اشاره به اینکه در چهار سال اخیر، کارهای به زمین‌مانده در دولت به‌حساب دولت گذشته قرار داده می‌شد، گفت: ازاین‌پس دولت گذشته خود شما هستید و اگر این دفعه بگویید دولت قبل، نوک پیکان به سمت خود شما خواهد بود.

امام‌جمعه بجنورد بابیان اینکه این جملات باید از فرهنگ گفتاری دولتمردان حذف شود، اظهار کرد: باید در انتخابات اخیر، نجابت رقیبان را ارج بنهیم.

حجت‌الاسلام یعقوبی تأکید کرد: در انتخابات ۹۲ و ۹۶ رقبا نجابت به خرج دادند، برخلاف سال ۸۸ که رقیبان رئیس‌جمهور منتخب، نانجیبی، فتنه‌گری و آشوب به پا کردند.

وی تصریح کرد: در انتخابات اخیر رقبا به قانون و رأی ملت احترام گذاشتند درحالی‌که ۱۶ میلیون می‌توانستند اما کاری نکردند.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی افزود: باید این فرهنگ نجابت را پاس بدارید و در  تمام دوره‌های انتخابات آن را متجلی سازید.

کد خبر 3994786

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha