پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

لاوروف در دیدار با نچیروان بارزانی:

کُردها با نشاط در مقابل تروریسم می جنگند/ مسأله کردها مهم است

کُردها با نشاط در مقابل تروریسم می جنگند/ مسأله کردها مهم است

وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که مسأله کردها برای روسیه از اهمیت خاصی برخوردار است و کردها در سوریه و عراق با نشاط با تروریسم می جنگند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در حاشیه نشست اقتصاد جهانی در سن پترزبورگ با «نچیروان بارزانی» نخست وزیر اقلیم کردستان عراق دیدار کرد.

لاوروف در این دیدار بیان داشت: مسأله کردها برای روسیه از اهمیت خاصی برخوردار است. کردها در سوریه و عراق با نشاط با تروریسم می جنگند و هدف اصلی نیز مبارزه با تروریسم است. ما در صدد هستیم درباره همکاری اقتصادی کردها با شرکت های روسی رایزنی کنیم و اراده شما را در این زمینه ارج می نهیم.

از سوی دیگر بارزانی نیز ضمن ابراز امیدواری برای بهبود روابط اقلیم کردستان با روسیه عنوان کرد: ما با روسیه تاریخ طویلی داریم و حضور ما در سن پترزبورگ، فرصت خوبی برای این روابط در تمام زمینه ها از جمله انرژی، سیاست و اقتصاد است. امیدواریم روابط با روسیه بهتر شود.

کد خبر 3994853

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha