پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۳ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۵۴

مدیر موسسه بانوان قرآن پژوه:

برنامه‌های دیرپای قرآنی نباید تعطیل شود

برنامه‌های دیرپای قرآنی نباید تعطیل شود

قم - مدیر موسسه بانوان قرآن پژوه با انتقاد از رها شدن مصوبات قرآنی کمیسیون‌های فرهنگی شوراهای شهر گفت: این امور نیاز به پیگیری دارد و نباید برنامه‌های دیرپای قرآنی تعطیل شود.

به گزارش خبرنگار مهر، زکیه عبداللهیان شامگاه جمعه در نشست مشترکی با تعدادی از اعضای جدید شورای شهر تهران در محل نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با اشاره به اهمیت برگزاری جلسات مشترک با فرهیختگان قرآنی تأکید کرد: گفت و شنودهای اینچنینی لازمه اتخاذ تصمیمات صحیح مسئولان است.

وی با انتقاد از رها شدن مصوبات قرآنی کمیسیون‌های فرهنگی شوراهای شهر کشور بویژه قم و تهران تصریح کرد: این امور نیاز به پیگیری دارد و نباید برنامه‌های دیرپای قرآنی تعطیل شود.

این فعال امور قرآنی استان قم، فرهنگ شهری و شهر قرآنی را مهمتر از مسائل اقتصادی خواند و اظهار داشت: جامعه منهای فرهنگ، بی اخلاق است.

وی جامعه قرآنی را موجب تحول مثبت و پیشرفت و تعالی کشور دانست و گفت: مردم ما در پرتو فرهنگ قرآنی هستند و باید از این دریای فضائل و کتاب زندگی بهره بیشتری برد.

عبداللهیان، ریشه ناهنجاری‌های اجتماعی را دور افتادن از فرهنگ قرآن دانست و نقش فرهنگ در خانواده را به منظور بازگرداندن جامعه به اخلاق بسیار مهم برشمرد.

وی گفت: بانوان اگر در عرصه‌های اجتماعی فعال شوند، اعتمادی بین جامعه و مدیران بوجود می‌آورد که اجتماع گریزی را از خانواده‌ها می‌زداید.

سردبیر نشریه قرآنی بشارت، گسترش اخلاق شهروندی و فرهنگ دینی را بواسطه بانوان هنرمند یکی از اقداماتی دانست که باید در دستور کار مدیران شهری قرار گیرد.

وی روح فرهنگ شهر را در دستان هنرمندان دانست و خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ قرآنی در شهرها، بویژه شهرهای مذهبی قم و مشهد، نیازمند ظرافت در تصمیم و اجراست.

کد خبر 3995242

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha