پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۳۳

امام‌جمعه اهل‌سنت بندرعباس حملات تروریستی در تهران را محکوم کرد

امام‌جمعه اهل‌سنت بندرعباس حملات تروریستی در تهران را محکوم کرد

بندرعباس- امام‌جمعه اهل‌سنت بندرعباس گفت: حملات تروریستی از جانب هر گروهی که باشد شدیدا محکوم است و عاملان این حمله که سبب برهم زدن موقتی امنیت و ریخته شدن خون بیگناهان شده باید مجازات شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدعبدالباعث قتالی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به حملات ظهر امروز در مجلس شورای اسلامی و حرم امام(ره) اظهار کرد: حملات تروریستی از جانب هر گروهی که باشد شدیدا محکوم است و عاملان این حمله که سبب برهم زدن موقتی امنیت و ریخته شدن خون بیگناهان شده‌اند باید مجازات شوند.

وی با بیان اینکه در طول دهه های اخیر کشورمان مورد حملات تروریستی قرار گرفته و است مردم دل خونی از تروریستها دارند گفت: اینگونه اقدامات هرگز از اراده و وحدت مردم ایران کم نخواهد کرد.

شیخ قتالی با بیان اینکه ایرانیان از هر قوم و مذهبی با هم متحد و یکپارچه هستند گفت: چنین حوادثی نمیتواند بین مردم ایجاد اختلاف کند و دشمن در اشتباه بزرگی است.

وی هدف دشمنان را برهم زدن وحدت و ثبات بین مردم دانست و افزود:  متاسفانه منطقه خاورمیانه در جنگ و خونریزی است و دستهایی در کار است و پول هایی خرج می شود تا این حوادث را به داخل کشور منتقل کند.

امام‌جمعه اهل‌سنت بندرعباس با بیان اینکه باید به اقدامات دستگاه های انتظامی و امنیتی اعتماد کنیم گفت: نباید اجازه داد این وقایع دردناک سبب ایجاد شکاف و اختلاف در جامعه شود.

کد خبر 3998309

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha