پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۰۲

استاندار آذربایجان شرقی:

انتقام خون شهدای حوادث تروریستی تهران راازآدم کش های پلید میگیریم

انتقام خون شهدای حوادث تروریستی تهران راازآدم کش های پلید میگیریم

تبریز - استاندار آذربایجان شرقی گفت: انتقام خون شهدای حوادث تروریستی تهران را از آدم کش های پلید می گیریم.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل جبارزاده شامگاه پنج شنبه در حاشیه جلسه خود با مدیران استان به خبرنگاران اظهار داشت: تروریست های تکفیری با شعار حکومت اسلامی انسان ها را بدون در نظر گرفتن ملیت، نژاد و زبان تنها به خاطر انسان بودنشان به خاک و خون می کشند.

وی با بیان اینکه دیروز شاهد بودیم تروریست های تکفیری در تهران و دفتر مراجعات مردمی مجلس و مرقد مطهر امام مردم بی‌سلاح را با لباس مبدل و به روش غیرانسانی مورد هدف قرار دادند، افزود: تکفیری ها باعث شدند تعدادی از هموطنان بی ‌گناه ما در ساختمان مجلس و مرقد امام به شهادت برسند.

وی با تاکید بر اینکه این اقدام غیرانسانی و غیراخلاقی را از طرف مردم آذربایجان شرقی محکوم می کنیم، ادامه داد: رزمندگان دلاور ما چنان برخوردی با گروه های تروریستی خواهند کرد که دیگر هیچ تروریست و آدم کشی جرات کشیدن ماشه سلاحی به سمت مردم بیگناه ما را نداشته باشد.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه از دورترین نقطه مرزی استان تا شهرها و روستاهای آن زیر دید و نظر نیروهای امنیتی هستند، ابراز داشت: حضور همیشه در صحنه مردم در کنار اقدامات نیروهای نظامی و امنیتی عامل مهمی در ایجاد امنیت کشورمان است.

کد خبر 3999365

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha