پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

سامسونگ از کاربران خود جاسوسی می کند!

سامسونگ از کاربران خود جاسوسی می کند!

گزارشی جدید نشان می دهد سامسونگ اطلاعات فعالیت های کاربران خود در فضای آنلاین را رصد می کند. این فناوری قابلیت ردیابی ایمیل های شخصی کاربر را نیز دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سان، گزارشی جدید نشان می دهد تلفن های ساخت شرکت سامسونگ با استفاده از روش beaconing از کاربران خود جاسوسی می کند.

این فناوری تمام آنچه را که کاربر در فضای آنلاین می خواند و تماشا می کند (از جمله ایمیل های شخصی) را رصد می کند.

با توجه به این یافته جدید، گروه Open Rights Group از سامسونگ خواسته از این فناوری در تلفن های خود استفاده نکند.

یک beacon در صفحات وب سایت یا تبلیغات آنلاین پنهان می شود. این فناوری با هشدار به سیستم تلفن همراه وضعیت «جاسوسی» را در دستگاه فعال می کند.

 جیم کیلاک مدیر Open Right Group این خبر را افشا کرده است.

البته این فناوری در بخش سیاست های حریم خصوصی شرکت توضیح داده شده است. سامسونگ در این بخش می نویسد: از فناوری برای مقاصد مختلف از جمله تحلیل شیوه استفاده کاربران از موبایل استفاده می شود.

این گزارش پس از آن منتشر شد که گوگل نیز تعداد زیادی از اپلیکیشن های اندروید را به دلیل استفاده از beacon ممنوع کرد.

کد خبر 3999477

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha