پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ خرداد ۱۳۹۶، ۱۶:۱۷

جهانگیری در مراسم وداع با شهدای ترور:

اقدام گروه‌های تروریستی موجب تقویت وحدت و انسجام ملی خواهد شد

اقدام گروه‌های تروریستی موجب تقویت وحدت و انسجام ملی خواهد شد

معاون اول رئیس جمهور، با بیان اینکه ایران در مبارزه با تروریسم سابقه طولانی دارد ،گفت: اقدام گروه‌های تروریستی موجب تقویت وحدت و انسجام ملی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در حاشیه مراسم وداع با پیکرهای شهدای حادثه تروریستی تهران اظهار داشت: این اقدام گروه‌های تروریستی در مقطع کنونی قطعا موجب تقویت وحدت و انسجام ملی خواهد شد و راه مبارزه با ترورسیم به صورت جدی تری در ایران استمرار پیدا خواهد کرد.

جهانگیری ایران را کانون ثبات در منطقه توصیف کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریسم سابقه طولانی داشته و این روند از زمان آغاز آشوب گروه های تکفیری در منطقه شدت گرفت.

معاون اول رئیس جمهور گفت: زمانی که نیروهای تکفیری در منطقه  دست به آشوب زدند و کشورهای مختلف را مورد تهاجم قرار دادند کشوری که با تمام توان در برابر تروریستها ایستاد ایران بود.

جهانگیری با بیان اینکه امروز تلاش گروه‌های تروریستی برای ضربه زدن به امنیت ایران متمرکز شده است تاکید کرد :به فضل الهی و  با تلاش نیروهای امنیتی و انتظامی کشور موفق نشدند و لذا تلاش کردند با  عملیات های کوری به خیال خود  آسیبی به امنیت  ایران برسانند.

کد خبر 3999749

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha