به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از راه آهن هرمزگان، محمد پورفخری بیان داشت: در ماه های فروردین و اردیبهشت ماه امسال، سه میلیون و ۱۶۶ هزار و ۴۱۳ محموله ترانزیتی، نفتی و غیرنفتی بوسیله ۴۹ هزار و ۶۲۰ دستگاه واگن راه آهن تخلیه و بارگیری شده است.
پورفخری خاطرنشان کرد: در تشریح عملکرد ۲ ماهه این اداره کل افزود: در این مدت تعداد ۲۰ هزار و ۳۰۸ دستگاه واگن به میزان یک میلیون و۴۰۳هزار و ۲۳۴ تن بارگیری و تعداد ۲۹هزار و ۳۱۲ دستگاه واگن به میزان یک میلیون و۷۶۳هزار و ۱۷۹تن تخلیه انجام شده است.
وی بیان داشت: امسال با توسعه خطوط ریلی در محوطه بندری شهید رجایی سهم جابجایی بار توسط حمل ونقل ریلی نسبت به جاده ۲۳.۵درصد محاسبه شده
مدیرکل راه آهن هرمزگان اظهارداشت: مهم ترین کالاهای جابه جایی شده شامل مواد معدنی، مس، مازوت، کانتینر باردار و خالی، رول وغیره بوده است.
پورفخری یادآورشد:عملکرد راه آهن در زمینه تخلیه و بارگیری کانتینری در ۲ ماهه اول امسال، به ۱۴ هزار و ۳۸۵ TEU رسیده است و در این مدت تُن کیلومتر مرزی به یک میلیارد و ۱۳۰میلیون و ۸۳۵ هزار و ۹۰ تن کیلومتربوده است که ۶۰ درصد از برنامه اعلامی محقق گردیده است.
نظر شما