پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۱۷

در گفتگو با مهر مطرح شد:

طرح «سیماک» توسط شرکت پست در لرستان اجرا می‌شود

طرح «سیماک» توسط شرکت پست در لرستان اجرا می‌شود

خرم آباد - مدیر کل پست لرستان از اجرای طرح «سیماک» از سوی این شرکت در استان خبر داد.

حاتم سلیمانی در گفتگو با خبرنگار مهر نقش پست را درکاهش رفت و آمدهای زائد شهری و بین شهری مهم دانست و اظهار داشت: در قانون برنامه ششم توسعه مقرر شده که سالیانه دو هزار دفتر روستایی در سطح کشور تاسیس شود و همه دستگاههای اجرایی موظف هستند که برای جلوگیری از کاهش هزینه ها خدمات خود را به پست واگذار کنند.

مدیر کل پست لرستان اجرای پروژه های «سیماک» و «جی نف» را از پروژه های اولویت دار ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی دانست.

سلیمانی بانک اطلاعات کد پستی ۱۰ رقمی را به عنوان یکی از بانک های اطلاعاتی مهم در راستای دولت الکترونیک دانست و گفت: براساس پروژه «جی نف» تمامی بانک های اطلاعاتی دستگاههایی که خدماتشان مکان محور است بر اساس کد پستی ۱۰ رقمی بهنگام سازی خواهند شد.

وی ادامه داد: سپس تمامی آدرس ها ژئوکد خواهند شد و در فواصل بعدی بر روی نقشه GIS انطباق پیدا خواهند کرد و تمامی دستگاههای اجرایی با اتصال به شبکه فناوری اطلاعات آدرس به روز و ژئوکد شده تمامی اماکن را می توانند دریافت کنند.

مدیر کل پست لرستان در مورد پروژه «سیماک» به عنوان یکی از برنامه های اولویت دار ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی گفت: درحال حاضر تمامی دستگاههایی که با املاک سر و کار دارند هر کدام دارای پرونده فیزیکی خاصی هستند و درصورتی که این برنامه راه اندازی شود تمامی دستگاههای مکان محور می توانند با ارتباط با آن از مزایای آن بهره مند شوند و استعلامات به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد.

سلیمانی تسهیل در فرایند پاسخگویی به استعلامات میان دستگاهی را از مزایای این برنامه عنوان کرد و گفت: ۲۸ دستگاه اجرایی و ۳ دستگاه نظارتی مستقیما با این پروژه سر و کار دارند و به راحتی می توان نتیجه گرفت که یک استعلام  در چه مرحله کاری است و هیچ سازمانی نخواهد توانست بدون نظر سازمانی دیگر استعلامات را پاسخ بدهد.

وی همچنین کنترل مدیران اجرایی نسبت به روند پاسخگو بودن به مشتری توسط کارمند و عدم مراجعه حضوری ارباب رجوع به دستگاههای اجرایی را از مزایای دیگر این برنامه برشمرد.

کد خبر 4000339

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha