پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۸

خرید جدید استقلال شرطی برای شماره پیراهن نداشت

خرید جدید استقلال شرطی برای شماره پیراهن نداشت

حسن بیت سعید با عقد قراردادی دو ساله به عضویت استقلال در آمد تا با توجه به محرومیت این تیم از نقل و انتقالات زمستانی، اولین خرید آنها بعد از حدود یک سال باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، باشگاه استقلال تهران سرانجام با حسن بیت سعید توافق کرد تا این بازیکن اولین خرید استقلال بعد از حدود یک سال باشد. چرا که آبی‌ها از نقل و انتقالات زمستانی محروم بوده و در نیم فصل فصل گذشته نتوانستند بازیکن جدیدی را به خدمت بگیرند. 

بعد از عقد قرارداد بیت سعید با استقلال خبری دهان به دهان پیچید مبنی بر شرط و شروط این بازیکن برای استقلال از جمله بر تن کردن پیراهن شماره ۷ این تیم. در این خصوص باید گفت هیچ شرطی در خصوص شماره پیراهن این بازیکن گذاشته نشده و شماره پیراهن بیت سعید در استقلال مشخص نیست. بر اساس همین اخبار، بیت سعید می‌تواند هر شماره‌ای که خالی باشد را بر تن کند. حال این شماره می تواند شماره ۷ و یا هر شماره دیگری باشد. 

کد خبر 4002201

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha