پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۳ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۰۶

معاون وزیر راه خبر داد؛

اجرای ۴۱۰ پروژه خردمقیاس در بافت‌های فرسوده و حاشیه‌ای

اجرای ۴۱۰ پروژه خردمقیاس در بافت‌های فرسوده و حاشیه‌ای

مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران از اجرای پروژه‌های بازآفرینی شهری در بیش از ۸۷ سکونتگاه غیررسمی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمدسعید ایزدی گفت: ما باید بتوانیم ضمن ظرفیت‌سازی، نهادسازی و ابزارسازی توانمندی‌های اقتصادی و اجتماعی افراد ساکن در محلات هدف را افزایش داده و اینگونه به رفع مشکلات موجود کمک کنیم.

معاون وزیر راه و از اجرای پروژه‌های گوناگون در بیش از ٨٧ سکونتگاه غیررسمی خبر داد و گفت: قطعا این تجربه‌ها نیازمند بررسی و آسیب شناسی هستند و ما باید برای جلوگیری از تکرار اشتباهات گذشته آن‌ها را وارسی کنیم.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در پروژه‌های بازآفرینی به جای انتخاب پروژه‌های سودمحور و سوداگرانه از پروژه‌های خرد مقیاس استفاده کردیم تا بتوانیم به واقع نیاز واقعی ساکنان را برطرف کنیم.

ایزدی با بیان اینکه درحال حاضر ٤١٠ پروژه خرد مقیاس با هدف توسعه خدمات مورد نیاز محلات در بافت های دارای آسیب اعم از حاشیه ای، میانی و فرسوده در حال انجام و یا به اتمام رسیده‌اند گفت: قطعا این پروژه‌ها در ذات خود دارای مشکلاتی هستند که باید مورد بررسی قرار گرفته و آسیب شناسی شوند. ما سعی داریم تا سیاست بازآفرینی را در اولویت سیاست‌های دولت در این حوزه قرار دهیم که برای این هدف باید ساختار مناسبی را ایجاد و به پشتوانه آن حرکت کنیم.

مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران در ادامه با تأکید بر اینکه سیاست بازآفرینی، سیاستی جامع و یکپارچه بوده و برای هدایت روند رشد و توسعه شهرها در پاسخ به چالش‌های برآمده از تغییرات و نیازهای نسل جدید به کار گرفته شده است گفت: این سیاست در صورت اجرا در نهایت ضمن پیشگیری و حل مشکلات شهری به یک پیشرفت و بهبود پایدار اقتصادی، کالبدی، اجتماعی و محیطی منجر خواهد شد.

کد خبر 4003682

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha