به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان، سرهنگ ابراهیم ملاشاهی اظهار داشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت به عنف و قاپزنی همراه با زورگیری و به منظور ارتقاء احساس امنیت شهروندان و برخورد قانونی با اخلال گران نظم و امنیت و همچنین طرح پاکسازی نقاط آلوده در سطح شهر بلافاصله دستگیری سارق یا سارقان به صورت ویژه در دستور کار کاراگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: با تشکیل چند اکیپ عملیاتی و انجام تحقیقات گسترده، مأموران با انجام تحقیقات فنی و پلیسی ۲ سارق که در حال تردد با یک دستگاه موتورسیکلت سرقتی در سطح شهرستان بودند را در این رابطه دستگیر کردند.
وی تصریح کرد: متهمان در بازجویی های تکمیلی و مواجهه با ادله و مدارک پلیس راهی جز اعتراف ندیده و به ۲۵ فقره سرقت در سطح شهرستان زاهدان و شهرستان های همجوار اعتراف کردند.
رئیس پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان در آسیب شناسی جرایم صورت گرفته توسط سارقان دستگیر شده به اعتیاد شدید آنان به مواد مخدر اشاره کرد و گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.
وی از مردم خواست هرگونه تردد مشکوک را بلافاصله از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا پلیس بتواند اقدامات بعدی خود را در اسرع وقت و به بهترین نحو ممکن انجام دهد.
نظر شما